De open dag van een basisschool is een spannend moment voor zowel ouders als kinderen. Het is een gelegenheid waarop potentiële nieuwe leerlingen en hun families de school kunnen verkennen, de sfeer kunnen proeven en belangrijke beslissingen kunnen nemen over het onderwijs van hun kind. Een van de manieren om deze bezoekers een warm welkom te geven en een blijvende indruk achter te laten, is door het aanbieden van relatiegeschenken.

Het belang van relatiegeschenken

Relatiegeschenken hebben de kracht om een blijvende positieve indruk achter te laten bij zowel de ouders als de kinderen. Ze vormen niet alleen een blijk van waardering voor de aanwezigheid en interesse van bezoekers, maar dienen ook als een tastbare herinnering. Het geven van een geschenken tijdens de open dagen is dus van belang. 

Welke geschenken zijn geschikt voor een basisschool?

Het kiezen van de relatiegeschenken voor een basisschool kan een lastige taak zijn, gelukkig kunnen wij bij Pelster Promotions je uitstekend helpen bij deze taak. Door zorgvuldig gekozen geschenken aan te bieden, laat je als school zien dat je de beleving van haar bezoekers belangrijk vindt. Dit kan variëren van praktische items zoals pennen, notitieblokjes en boekenleggers, kleurpotloden en knutselsets tot speelgoed zoals jojo’s, frisbees en nog veel meer.

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!