Als je op zoekt bent naar manieren om je school te promoten dan zijn relatiegeschenken de oplossing. Relatiegeschenken zijn de ideale marketingtool voor scholen. Met relatiegeschenken slaat je twee vliegen in een klap. Zo helpen relatiegeschenken naast het verspreiden van de naam ook nog eens met het verbeteren van het imago en de verbondenheid met leerlingen of studenten. 

De vijf voordelen van relatiegeschenk op een school

  1. Verhoog de zichtbaarheid van uw school: Een van de belangrijkste voordelen van het geven van relatiegeschenken is dat het de zichtbaarheid van uw school vergroot. Door relatiegeschenken zoals bedrukte pennen, notitieblokken, laptophoezen, drinkflessen uit te delen, kunt je jouw schoolnaam en logo verspreiden naar een breder publiek. 
  2. Bouw een positief imago op: Kwalitatieve en leuke relatiegeschenken vallen altijd in de smaak. Door het geven van zulke geschenken laat je zien dat de leerlingen of studenten de hoogste prioriteit hebben binnen jouw school. Dit wordt ook door de ouders opgepikt, en stelt de ouders gerust dat jouw school betrokken is bij het creëren van een positieve leeromgeving. Uiteindelijk resulteren deze relatiegeschenken in een positief imago en veel mond op mond reclame voor jouw school.
  3. Stimuleer betrokkenheid en teamgeest: Relatiegeschenken kunnen ook dienen als een effectieve manier om betrokkenheid en teamgeest onder studenten of leerlingen te stimuleren. Zo kun je bijvoorbeeld speciale geschenken geven aan studenten of leerlingen die deelnemen aan buitenschoolse activiteiten, excursies of vrijwilligerswerk. 
  4. Versterk ouderbetrokkenheid: Naast het betrekken van studenten is het ook belangrijk om de betrokkenheid van ouders te vergroten. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat leerlingen met betrokken ouders beter presteren. Als school kun je je best doen om ouders te betrekken door een blijk van waardering in de vorm van een klein relatiegeschenk te geven aan de ouders die bij bijvoorbeeld een ouderavond of open dag langskomen. Op deze manier worden de ouders gestimuleerd om betrokken te blijven. 
  5. Waardering van de studenten en leerlingen zelf: Naast de bovengenoemde voordelen van het geven van relatiegeschenken is misschien wel een van de belangrijkste voordelen dat de de leerlingen en studenten die een mooi relatiegeschenk ontvangen zich gewaardeerd voelen. Dit gevoel van waardering geeft de student of leerling extra motivatie. 

Relatiegeschenken hebben een positief effect

Het geven van relatiegeschenken op een middelbare school is een effectieve manier om de zichtbaarheid van uw school te vergroten, een positief imago op te bouwen, betrokkenheid te versterken. Door relatiegeschenken te gebruiken als onderdeel van uw marketingstrategie kun je jouw school onderscheiden van andere scholen.

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige, milieuvriendelijke relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn, en daarom hebben wij ons volledig toegelegd op het aanbieden van producten die passen bij deze visie.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!