Sportieve relatiegeschenken zijn een uitstekende manier om de band tussen het personeel en de werkgever te versterken. Sporten en met name fitness is steeds populairder aan het worden bij alle leeftijden. Aan een sportief relatiegeschenk hebben dus zowel de jongere als de oudere generatie binnen een bedrijf of organisatie iets aan. 

De populairste sportieve geschenken

Weet je al dat je het personeel graag een sportief geschenk wil geven maar weet je nog niet welk geschenk je wil geven, lees dan deze lijst met populaire sportieve relatiegeschenken door.

  1. De waterfles: Een waterfles is een eenvoudig, maar effectief relatiegeschenk dat niet alleen sportief is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Een van de grootste voordelen van het geven van een waterfles is dat het bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Door regelmatig water te drinken, blijft het lichaam gehydrateerd en kan het beter presteren tijdens het sporten.
  2. Sporttas: Een sporttas is een nuttig en praktisch cadeau waar je personeel echt iets aan heeft. Daarnaast heeft het geven van een sporttas nog een belangrijk voordeel namelijk dat het bedrijfslogo erg groot op de tas kan worden afgebeeld.
  3. Sporthanddoek:  Veel sportscholen hebben gratis handdoeken liggen om te gebruiken. Helaas zijn deze handdoeken vaak van een lage kwaliteit. Het geven van een sporthanddoek van een goed formaat en kwaliteit kan een erg aangenaam geschenk zijn voor je personeel. Ook geven deze handdoeken jouw bedrijf extra exposure doo
  4. Fitnessmat: De fitnessmat heeft enorm veel populariteit gewonnen tijdens de Coronacrissis toen de sportscholen moesten sluiten. Door het geven van een fitnessmat als relatiegeschenk aan je personeel kun je je personeel helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen en het behouden van een gezonde levensstijl.
  5. Compleet gevulde sporttas: Wil je je personeel echt een enorm plezier doen, ga dan voor een compleet gevulde sporttas met bijvoorbeeld een handdoek, waterfles, zweetbandje, sportieve snacks ect. We bespreken graag alle mogelijkheden. 

Duurzame relatiegeschenken

Een kaasplank is een duurzaam geschenk, omdat het gebruikt kan worden en hergebruikt. Het past perfect in een duurzame bedrijfsstrategie en draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!