Een kaasplank is een klassiek geschenk dat perfect past bij een breed scala aan gelegenheden. Of het nu gaat om een bedankje aan een zakelijke partner, een relatiegeschenk tijdens de feestdagen of als cadeau aan het personeel een kaasplank is altijd een welkom geschenk. Het is niet alleen een heerlijk en smakelijk cadeau, maar ook een praktisch en stijlvol item dat gebruikt kan worden tijdens borrels en feestjes.

Persoonlijke kaasplanken

Bij Pelster Promotions kunnen we kaasplanken helemaal op maat maken. Denk hierbij aan graveringen maar ook aan de vorm van de plank zelf. Zo hebben we al eens een kaasplank in de vorm van een zaagblad en formule 1 auto ontwikkeld. Bij de kaasplank kunnen we ook speciale kaasmessen leveren die ook gegraveerd kunnen worden met een tekst of logo naar keuze. 

Naast de vorm van de kaasplank en de gravering(en) kun je ook specifieke kazen en garnering kiezen die de ontvanger graag lust. Een kaasplank bestaat naast de kaas zelf vaak uit een assortiment aan noten, gedroogd fruit, crackers, en andere heerlijke delicatessen. De kaasplank kan ook zonder kazen en andere lekkernijen geleverd worden. 

Kaasplank combineren met andere geschenken

Een van de beste manieren om een kaasplank te combineren met een ander relatiegeschenk is door het toevoegen van een fles wijn. De smaken van kaas en wijn vullen elkaar perfect aan, en het is een geweldige manier om de ontvanger te laten genieten van een heerlijke avond met vrienden en familie. 

Een mooie alcoholvrije optie is om bij de kaasplank een waterfles van glas of een karaf te geven waar ook de logo’s van jouw bedrijf of organisatie in gegraveerd staan. Het combineren van een kaasplank met messen en een waterfles of karaf zorgt voor een compleet relatiegeschenk. 

Duurzame relatiegeschenken

Een kaasplank is een duurzaam geschenk, omdat het gebruikt kan worden en hergebruikt. Het past perfect in een duurzame bedrijfsstrategie en draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!