Een jubileum is een belangrijk moment voor een personeelslid, bedrijf of organisatie. Tijdens een jubileum wordt er terug gekeken naar de afgelopen jaren en wat voor moois er is gebeurt. Een jubileum is ook de tijd om waardering te tonen voor het werk en de prestaties van de afgelopen tijd.  

Geef een relatiegeschenk als blijk van waardering

Bij een jubileum hoort een mooi geschenk. Door het geven van een geschenk kun je laten zien dat je de relatie waardeert. Wat voor geschenk je geeft ligt aan van wie het jubileum is. Is het een jubileum van een personeelslid, samenwerking met een klant, of van een bedrijf/organisatie zelf. 

Personeelslid: Als het een jubileum van een personeelslid is zullen wij altijd adviseren om voor een persoonlijk geschenk te gaan. Een cadeau dat op de persoon gericht is geeft aan dat je om je personeel geeft en weet wie je personeel is. Voor het personeelslid is het ook vele malen leuker om zo’n cadeau te krijgen.

Twee andere belangrijke punten voor een jubileumgeschenk zijn dat het een geschenk moet zijn waar de ontvanger echt iets aan heeft en het blijvend iets aan heeft. Het andere punt is dat het geschenk in verhouding moet staat met het soort jubileum. Bij een 25 jarig jubileum moet je volgens ons groter uitpakken dan bij een 5 jarig jubileum. 

Klanten: Het geven van een relatiegeschenk aan een klant voor een jubileum is een geweldige manier om de relatie tussen jou en de klant te vieren. Het uitkiezen van een juist geschenk kan erg lastig zijn bij een klant, daarom geven de meeste bedrijven standaard een fles champagne of een taart. Bij Pelster Promotions denken wij hier anders over. 

Om de klant te laten zien dat de relatie op prijs wordt gesteld moet er op zoek gegaan worden naar een geschenk dat past bij de klant en aansluit op wat de klant doet. Bij voorkeur geef je de klant een geschenk van hoge kwaliteit waar de klant langdurig iets aan heeft. Met zo’n cadeau voelt de klant zich gewaardeerd en serieus genomen. Daarnaast zorgt een geschenk dat lang mee gaat en ook daadwerkelijk door de klant gebruikt wordt ervoor dat de klant herhaaldelijk in aanraking komt met jouw bedrijf of organisatie. Zo blijf je Top of Mind bij de klant. 

Eigen bedrijf of organisatie: Als je eigen bedrijf of organisatie een jubileum heeft te vieren wil je dit aan zo veel mogelijk mensen laten weten. Bij het vieren van een jubileum horen relatiegeschenken, zo kun je je eigen personeel een geschenk geven maar ook je klanten en partners.

Het kiezen van het juiste geschenk kan een behoorlijke opgave zijn. Je moet namelijk voor verschillende soorten relaties een geschikt geschenk kiezen. Je personeel, klanten, en partners kunnen meestal niet allemaal hetzelfde geschenk ontvangen. Voor deze geschenken geldt ook weer dat ze van hoge kwaliteit zijn en dat de ontvanger er daadwerkelijk iets mee kan. Daarnaast moet het geschenk uiteraard ook in stijl zijn van jouw bedrijf of organisatie. 

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions leveren we uitsluitend duurzame relatiegeschenken. Hieronder verstaan wij geschenken die lang meegaan, gemaakt zijn van gerecycled materiaal of binnen Europa zijn geproduceerd. Met onze aanpak proberen we de vervuilende branche op te schonen. We werken alleen met leveranciers die achter onze aanpak staan en proactief handelen op het gebied van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!