Iedere manager, ondernemer, bedrijfsleider weet hoe belangrijk het is om tevreden personeel te hebben binnen een bedrijf of organisatie.  Relatiegeschenken zijn er daarom niet alleen om de relatie met klanten of partners te verbeteren maar relatiegeschenken zijn ook een fantastisch middel om je waardering aan je personeel te laten zien. Een geschenk als blijk van waardering motiveert het personeel niet alleen maar geeft ook een gevoel van erkenning en waardering. 

Wat kun je aan het personeel geven?

Het geven van een relatiegeschenk aan het personeel gaat om de waardering naar je personeel toe. Een duur en luxe cadeau is daarom niet altijd nodig mits er verder geen speciale gelegenheid als een jubileum, kerst of een andere feestdag aan verbonden zit. 

Het geven van een geschenk aan je personeel buiten feestdagen om geeft je personeel een extra boost. Een onverwachts cadeau wordt altijd erg gewaardeerd. Zo’n onverwachts cadeau hoeft zeker niet duur of enorm luxe te zijn, het gaat tenslotte om het gebaar. Geschenken die eigenlijk altijd in de smaak vallen zijn koek, snoep en chocolade in een mooi blik of glazen pot. Ga je liever voor een non food cadeau dan zijn er tal van opties die je waardering naar het personeel kan laten zien. Alle geschenken kunnen volledig in de stijl van jouw organisatie of bedrijf worden geleverd.

Als je een geschenk aan je personeel wil geven in combinatie met een jubileum of bijvoorbeeld kerst raden wij aan om voor een luxer geschenk te gaan. Denk hierbij aan een mooie kaasplank met een fles wijn, een stijlvolle messen set, een doos luxe bonbons met een kleinigheidje ect.

Heb je geen idee wat je je personeel moet geven? Geen probleem wij helpen je graag met het vinden van het perfecte geschenk voor jouw personeel. 

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions leveren we uitsluitend duurzame relatiegeschenken. Hieronder verstaan wij geschenken die lang meegaan, gemaakt zijn van gerecycled materiaal of binnen Europa zijn geproduceerd. Met onze aanpak proberen we de vervuilende branche op te schonen. We werken alleen met leveranciers die achter onze aanpak staan en proactief handelen op het gebied van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!