Wie zegt dat BBQ’en alleen voor in de zomer is. Winter BBQ’s worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Juist in de winter is het extra gezellig om samen met vrienden, familie of collega’s rond de grill te staan. Vaak wordt er een vuurkorf of terrasverwarmer bijgeplakt om iedereen warm te houden. Daarbij kun je heerlijke winterse gerechten klaarmaken met een BBQ zoals een heerlijke stoofpot of mooi stuk wild.

Waar kan een winter BBQ pakket uit bestaan?

Een winter BBQ-pakket kan uit allerlei mooie producten bestaan. Je kunt het pakket helemaal naar wens samenstellen voor jouw klant, partner of personeel. Enkele voorbeelden van producten die in een winter BBQ-pakket kunnen zitten staan hieronder.  

  • BBQ-accessoires: In een BBQ-pakket horen handige accessoires te zitten zoals een tang, een spatel, een grillborstel, een thermometer, een grillpan of zelfs een barbecue handschoen.
  • Receptenboek: Bij een echte winter BBQ horen andere gerechten dan in de zomer. Aangezien het fenomeen winter BBQ nog niet bij iedereen bekend is, kun je een leuk receptenboek speciaal gericht op winter BBQ’s bij het pakket doen. Zo kunnen alle ontvangers inspiratie opdoen voor hun eigen winter BBQ.
  • Dranken: In de winter horen uiteraard andere dranken dan in de zomer. Zo kan een warme glühwein heerlijk zijn om warm te blijven. Ook zijn er tal van heerlijke speciaal bieren die ideaal zijn voor de koudere dagen. Een klassieker onder de warme dranken is natuurlijk de warme chocolademelk. 
  • Aankleding: Een winter BBQ is pas echt compleet met de juiste aankleding. Denk hierbij aan een mooi winters tafelkleed, servetten, kaarsen, een lantaarn, vuurkorf en nog veel meer. Wij denken graag met je mee. 
  • Lekkernijen voor bij de BBQ: Naast het hoofdgerecht bestaat een BBQ uit allerlei bijgerechten. Voor een winter BBQ kun je gaan voor bijvoorbeeld stoofperen, roggebrood met katenspek, gevuld speculaas, erwtensoep of geroosterde kastanjes. En als afsluiter kunnen de marshmallows ongetwijfeld niet ontbreken. 

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions leveren we uitsluitend duurzame relatiegeschenken. Hieronder verstaan wij geschenken die lang meegaan, gemaakt zijn van gerecycled materiaal of binnen Europa zijn geproduceerd. Met onze aanpak proberen we de vervuilende branche op te schonen. We werken alleen met leveranciers die achter onze aanpak staan en proactief handelen op het gebied van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!