De kracht van relatiegeschenken voor de basisschool

Relatiegeschenken zijn meer dan alleen een cadeau; ze zijn een krachtig hulpmiddel om de verbinding tussen jouw basisschool en de gemeenschap te versterken. Ze kunnen dienen als een tastbare herinnering aan de positieve ervaringen die leerlingen, ouders en personeelsleden hebben op school. Relatiegeschenken geven een blijvend gevoel van waardering en verbondenheid. Bij Pelster Promotions begrijpen we deze kracht. We weten dat het geven van het juiste relatiegeschenk bijdraagt aan een sterke, positieve relatie met degenen die dagelijks betrokken zijn bij uw basisschool. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan relatiegeschenken, geschikt voor elke basisschool en passend bij elk budget.

Wat maakt Pelster Promotions de juiste keuze voor basisschool relatiegeschenken?

De vraag is terecht: waarom zou je voor Pelster Promotions kiezen als het gaat om relatiegeschenken voor de basisschool? Nou, dat is simpel. Allereerst hebben we een breed assortiment aan producten die aansluiten bij de behoeften en wensen van basisscholen. Onze relatiegeschenken zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, zodat ze lang meegaan en hun doel dienen. Daarnaast bieden we gepersonaliseerde opties aan. Jouw schoollogo op een rugzak of de schoolnaam op een mok? Geen probleem! Hiermee vergroten we de merkherkenning van jouw school en geven we een persoonlijk tintje aan ieder geschenk. Maar dat is niet alles. De service die wij bieden is van topniveau. Onze accountmanagers Willem-Jan en Mark nemen alle zorgen uit handen en komen met drie unieke voorstellen. 

Contact opnemen

Onze werkwijze

Bij het kiezen van relatiegeschenken voor jouw basisschool komt veel kijken. Het kan een tijdrovend en stressvol proces zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig nemen wij bij Pelster Promotions alle zorgen uit handen als het gaat om relatiegeschenken!

Contact opnemen

Voorbeelden

Revius Lyceum Wijk bij Duurstede is een middelbare school waar we veel voor hebben kunnen betekenen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien van relatiegeschenken die wij geleverd hebben aan Revius wijk. Ben je benieuwd naar meer voorbeelden of wil je dat wij jouw ontzorgen in de zoektocht naar het perfecte geschenk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Onze experts helpen je graag verder

Mark (links) en Willem -Jan (rechts) zijn experts op het gebied van relatiegeschenken, ze gaan graag op zoek naar een uniek en speciaal geschenk dat past bij jouw basisschool.

Laat ons jou helpen in de zoektocht naar het perfecte geschenk om jouw leerlingen en/of docenten te laten zien dat je hen waardeert. Deze zoektocht doen we geheel vrijblijvend! Je ontvangt van ons een voorstel met drie verschillende geschenken. Hier zitten dus geen kosten aan verbonden. 

WILLEM-JAN GEESINK

Directeur & Account Manager

06 – 511 553 13

[email protected]

MARK WILTING

Account Manager

06 – 534 993 47

[email protected]

Contact opnemen met mark of willem-jan Contact opnemen met mark of willem-jan

Wat onze klanten zeggen:

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles!

Linda van Mourik / Futura College

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

Bekijk hiernaast onze werkwijze

[email protected]