De rol van Pelster Promotions in het vinden van het perfecte relatiegeschenk

Als het gaat om het kiezen van het perfecte relatiegeschenk, speelt Pelster Promotions een cruciale rol. Wij begrijpen dat het geven van een passend geschenk een uitstekende manier is om jouw dankbaarheid en waardering te tonen voor de toewijding en loyaliteit van je studenten, personeel en partners. Maar de zoektocht naar het juiste cadeau kan een uitdaging zijn, vooral als je niet precies weet wat je zoekt. Bij Pelster Promotions nemen we deze zorgen weg. We zoeken met zorg en aandacht naar een uniek en speciaal geschenk. We bieden geschenken aan in verschillende prijscategorieën en met gepersonaliseerde opties, zodat je altijd iets vindt dat past bij jouw budget en stijl.

Personalisatie: Het geheim van effectieve relatiegeschenken

Personalisatie is een krachtig instrument om ervoor te zorgen dat jouw relatiegeschenken echt effect hebben. Bij Pelster Promotions geloven we dat een persoonlijk tintje aan een geschenk het verschil kan maken. Het toont aandacht voor detail en laat zien dat je je echt inzet voor de relatie. Daarom bieden we een breed scala aan personalisatie-opties aan. Onze relatiegeschenken kunnen worden bedrukt, gegraveerd, geborduurd of zelfs volledig worden ontworpen en gemaakt naar jouw wensen. Of het nu gaat om het toevoegen van het logo van je school, een persoonlijke boodschap of een speciaal ontwerp, wij zorgen ervoor dat jouw geschenken een blijvende indruk achterlaten.

Contact opnemen

Onze werkwijze

Bij het kiezen van relatiegeschenken voor jouw hogeschool komt veel kijken. Het kan een tijdrovend en stressvol proces zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig nemen wij bij Pelster Promotions alle zorgen uit handen als het gaat om relatiegeschenken!

Contact opnemen

Voorbeelden

Revius Lyceum Wijk bij Duurstede is een middelbare school waar we veel voor hebben kunnen betekenen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien van relatiegeschenken die wij geleverd hebben aan Revius wijk. Ben je benieuwd naar meer voorbeelden of wil je dat wij jouw ontzorgen in de zoektocht naar het perfecte geschenk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Onze experts helpen je graag verder

Mark (links) en Willem -Jan (rechts) zijn experts op het gebied van relatiegeschenken, ze gaan graag op zoek naar een uniek en speciaal geschenk dat past bij jouw hogeschool.

Laat ons jou helpen in de zoektocht naar het perfecte geschenk om jouw leerlingen en/of docenten te laten zien dat je hen waardeert. Deze zoektocht doen we geheel vrijblijvend! Je ontvangt van ons een voorstel met drie verschillende geschenken. Hier zitten dus geen kosten aan verbonden. 

WILLEM-JAN GEESINK

Directeur & Account Manager

06 – 511 553 13

[email protected]

MARK WILTING

Account Manager

06 – 534 993 47

[email protected]

Contact opnemen met mark of willem-jan Contact opnemen met mark of willem-jan

Wat onze klanten zeggen:

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles!

Linda van Mourik / Futura College

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

Bekijk hiernaast onze werkwijze

[email protected]