Hoe relatiegeschenken banden versterken

In de wereld van het hoger onderwijs draait alles om relaties. Of het nu gaat om de relatie tussen docenten en studenten, tussen universiteiten en hun alumni of tussen de universiteit en de zakelijke partners, relaties zijn de kern van succes. Relatiegeschenken kunnen in dit proces een cruciale rol spelen. Ze zijn niet alleen een manier om waardering te tonen, maar kunnen ook helpen om een sterke band te creëren en te onderhouden met de studenten, docenten en partners. Een goed gekozen en gepersonaliseerd relatiegeschenk kan laten zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om iets speciaals te kiezen, iets dat de ontvanger echt zal waarderen. Dit kan een enorme impact hebben op hoe de ontvanger jouw universiteit ziet en hoe graag ze met je willen samenwerken.

Hoe Pelster Promotions kan helpen bij het selecteren relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions begrijpen we dat het kiezen van het juiste relatiegeschenk een tijdrovend en soms stressvol proces kan zijn. Maar we zijn er om je te helpen! Met onze ruime keuze aan relatiegeschenken en onze uitgebreide ervaring in de sector, kunnen we je alle zorgen uit handen nemen. We luisteren naar jouw behoeften en doelstellingen, en we zoeken vervolgens naar het perfecte geschenk dat daaraan voldoet. Of je nu op zoek bent naar iets voor een speciale gelegenheid, of iets dat simpelweg jouw waardering toont, we hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen. En met onze personalisatie-opties kunnen we ervoor zorgen dat jouw geschenken echt op maat gemaakt zijn voor je organisatie. Dus waarom zou je je zorgen maken over relatiegeschenken als je ons het werk kan laten doen? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe Pelster Promotions je kan helpen bij het kiezen van de perfecte relatiegeschenken op de universiteit. 

Contact opnemen

Onze werkwijze

Bij het kiezen van relatiegeschenken voor jouw universiteit komt veel kijken. Het kan een tijdrovend en stressvol proces zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig nemen wij bij Pelster Promotions alle zorgen uit handen als het gaat om relatiegeschenken!

Contact opnemen

Voorbeelden

Revius Lyceum Wijk bij Duurstede is een middelbare school waar we veel voor hebben kunnen betekenen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien van relatiegeschenken die wij geleverd hebben aan Revius wijk. Ben je benieuwd naar meer voorbeelden of wil je dat wij jouw ontzorgen in de zoektocht naar het perfecte geschenk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Onze experts helpen je graag verder

Mark (links) en Willem -Jan (rechts) zijn experts op het gebied van relatiegeschenken, ze gaan graag op zoek naar een uniek en speciaal geschenk dat past bij jouw universiteit.

Laat ons jou helpen in de zoektocht naar het perfecte geschenk om jouw leerlingen en/of docenten te laten zien dat je hen waardeert. Deze zoektocht doen we geheel vrijblijvend! Je ontvangt van ons een voorstel met drie verschillende geschenken. Hier zitten dus geen kosten aan verbonden. 

WILLEM-JAN GEESINK

Directeur & Account Manager

06 – 511 553 13

[email protected]

MARK WILTING

Account Manager

06 – 534 993 47

[email protected]

Contact opnemen met mark of willem-jan Contact opnemen met mark of willem-jan

Wat onze klanten zeggen:

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles!

Linda van Mourik / Futura College

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

Bekijk hiernaast onze werkwijze

[email protected]