Opvallende relatiegeschenken voor het onderwijs

Op zoek naar bijzondere schoolgeschenken? Op internet vind je duizenden producten, waardoor de zoektocht naar het perfecte geschenk veel tijd kan kosten. Als full-service geschenkenbureau nemen we het klusje graag van je over. Geheel vrijblijvend!
bespaar tijd en geef de zoektocht uit handen

Schoolgeschenken en giveaways

Op school zijn er talloze momenten waarvoor je een relatiegeschenk nodig hebt. Bij het slagen, een open dag of bijvoorbeeld een sportdag. Je bent dan natuurlijk op zoek naar een geschenk dat de leerlingen en studenten aanspreekt en waar je hun aandacht mee trekt. Hieronder een greep uit wat we kunnen doen! Mocht jouw wens er niet tussen staan, gaan we graag voor je op zoek. Op basis van je geefmoment en doelgroep selecteren we een aantal producten binnen jouw budget. Dit scheelt je een tijdrovende zoektocht.

Wat we doen

Producten met duurzaam karakter

Een grote impact op de ontvanger, kleine impact op de wereld. Onze geschenken en giveaways hebben altijd een duurzaam karakter. Zo kun je alles met een gerust hart geven.

 • Geproduceerd in Europa
 • Ontvanger heeft er lang plezier van
 • Gemaakt van duurzame materialen
 • Kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt
Lees ons verhaal

Ervaringen van onze klanten

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles!

Linda van Mourik / Futura College

Voordelen van onze service

 • Je hoeft geen uren meer te zoeken door duizenden producten in online webshops
 • Je ontvangt vrijblijvende voorstellen tot we samen het juiste product/pakket hebben gevonden
 • Ontvang altijd een geschenk of giveaway die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsverhaal en doelgroep
 • Je kunt alles met een gerust hart geven. Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee
 • Ontzorging van A tot Z. Ook eventuele begeleidende brieven/flyers, adressering en levering nemen we uit handen

Wil je je laten ontzorgen in je schoolgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

  Let op; wij bellen je altijd even terug om meer info te krijgen over jouw bedrijf, de doelgroep en het budget. Zo kunnen we een goed passend voorstel doen. Vrijblijvend!