ORIGINELE WINTERGESCHENKEN EN -GIVEAWAYS

De winter is het perfecte moment voor een kleine blijk van waardering voor je klanten en personeel. Wel kan het zoeken naar passende giveaways veel tijd kosten. Wij nemen dit klusje graag uit handen!

Ik wil tijd besparen

Wat we doen

MEER OVER WAT WE DOEN

Voorbeelden van geschenken voor de winter

Na de drukke Decembermaand belanden veel mensen in een dipje. Met een klein gebaar kun je weer een lach op hun gezicht tonen. Wij helpen hier graag mee. Dus heb jij een event waarop je iets weg wilt geven, ga je een campagne organiseren of wil je je personeel verrassen op Blue Monday?

Hieronder hebben we paar voorbeelden van geschenkpakketten en kleine giveaways die we kunnen leveren. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zoeken op basis van jouw wensen en budget een product dat het beste bij je geefmoment past, geheel vrijblijvend!

Kleine giveaways

Producten met een duurzaam hart

Een grote impact op de ontvanger, kleine impact op de wereld. Onze geschenken en giveaways hebben altijd een duurzaam karakter. Zo kun je alles met een gerust hart geven.

  • Geproduceerd in Europa
  • Ontvanger heeft er lang plezier van
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt

Wat anderen zeggen

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Wanneer ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Voor het jubilieumfeest van ons bedrijf waren wij op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Wil je je laten ontzorgen in je wintergeschenken?

  1. Vul het formulier in.
  2. Binnen 24 uur neemt Willem-Jan of Mark contact met je op om je wensen, doelgroep en budget te bespreken.
  3. Ons team brainstormt over passende geschenken of giveaways.
  4. Je ontvangt een vrijblijvend voorstel met offerte in je mailbox.
[email protected]