Het is misschien nog zomer, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. Voor je het weet worden de dagen weer korter en vallen de bladeren weer langzaam van de bomen. En voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Hoewel het dus nog zo verweg lijkt is het nooit te vroeg om te beginnen met nadenken over relatiegeschenken met kerst. 

Kerst is het moment om je waardering aan je klanten, partners en personeel te tonen. Kerst biedt ons de gelegenheid om even stil te staan bij onze relaties en dankbaar te zijn voor deze relaties. Relatiegeschenken tijdens kerst zijn meer dan alleen materiële voorwerpen. Door middel van de relatiegeschenken met kerst tonen we onze waardering. 

Waarom je vroeg moet beginnen met het inkopen van relatiegeschenken voor kerst?

1. Overvloed aan keuzes

Als je tijdig begint met het zoeken naar het perfecte kerst geschenk heb je toegang tot een enorm brede selectie aan geschenken. Door op tijd te beginnen is alles nog leverbaar en is er ruim de tijd om te zoeken naar dat ene speciale geschenk. Door op tijd te beginnen hoef je nooit te settelen voor een minder mooi kerstgeschenk. 

2. Personalisatie 

Gepersonaliseerde geschenken maken de meeste indruk en blijven het langst een positief effect hebben op de ontvanger. Door vroeg te beginnen met het uitzoeken van de relatiegeschenken voor kerst, blijft er geruime tijd over om de geschenken te laten personaliseren. 

3. Vermijd vertragingen

Het kerstseizoen is enorm druk voor vele bedrijven. Vooral voor relatiegeschenkbedrijven en verzenddiensten. Door vroeg je bestelling door te geven vermijd je vertragingen en zorg je ervoor dat de geschenken ruim op tijd geleverd zijn. Dit voorkomt teleurstellingen. 

4. Toon waardering

Relatiegeschenken zijn een manier om je waardering te tonen, helemaal met kerst is dit belangrijk. Als je de kerstgeschenk niet op tijd kan geven aan de ontvangers komt dit zeer slecht over op de ontvanger. Het is daarom van belang om de geschenken ruim voor de kerst binnen te hebben, om zo altijd de geschenken op het juiste moment te kunnen geven. 

Wat zijn populaire relatiegeschenken met de kerst?

Wil je inspiratie opdoen voor leuke kerstgeschenken? Hieronder hebben we een aantal populaire relatiegeschenken voor de kerst op een rij gezet. Mocht je helemaal geen tijd of zin hebben om zelf een geschenk te zoeken, neem dan contact met ons op wij ontzorgen je volledig in je zoektocht naar het juiste geschenk. Zo heb je altijd een origineel kerstgeschenk. 

1. Luxe voedsel manden

Het populairste geschenk met de kerst blijft nog altijd de mand gevuld met lekkernijen en eventueel een fles wijn of champagne. De lekkernijen in deze manden zijn vaak luxer dan normaal. Denk hierbij aan luxe bonbons, fijne kazen, toastjes, nootjes enzovoort.

2. Kerstdecoratie 

Door het geven van kerstdecoraties kunnen de ontvangers hun huis in de kerstsfeer brengen. Dit pakket kan bestaan uit kerstballen met slingers en eventueel een kerstman of andere grappige decoraties. 

3.Welness geschenk sets

Dit is een geschenk dat vooral populair is onder de vrouwen. Tegenwoordig worden deze pakketten ook steeds populairder onder mannen, maar uit ervaring weten we dat een welness pakket door vrouwen beter wordt ontvangen dan door mannen. 

4. Bedrukte mokken en glazen

Een klassiek geschenk is de bedrukte mok of glas. Bedrukte mokken en glazen zijn een manier om je bedrijfslogo, naam of slogan te verspreiden. Dit is een zeer populair geschenk tijdens de kerstdagen. 

5. Samengestelde geschenksets 

Het combineren van verschillende geschenken door er een set van te maken komt steeds vaker voor. Het gaat vaak om een set van producten die met elkaar te maken hebben. Zo wordt er vaak een borrelplank met een kaasmes en een flessenopener gecombineerd. Hierbij wordt vaak ook nog een fles wijn en wat lekkernijen bij gegeven. 

Maak het jezelf makkelijk en begin op tijd

Het lijkt misschien nog erg ver weg maar het is nooit te vroeg om alvast te gaan inventariseren voor kerstgeschenken. Door vroeg te beginnen geef je jezelf de kans om zonder stress de kerstdagen in te gaan. Wij helpen je graag bij het vinden van het ideale kerstgeschenk. Neem tijdig contact met ons op en we vinden voor jouw bedrijf of organisatie een geschenk dat de ontvanger niet zal vergeten. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.