Custom relatiegeschenken zijn een goede keuze voor als je iets speciaals zoekt voor je doelgroep, iets unieks. Perfect voor een bijzonder geefmoment, zoals een jubileum, lancering of een grote mijlpaal. Je kunt een luxe relatiegeschenk geven, maar een custom gemaakt product maakt nog meer impact.

Relatiegeschenk op maat

Custom relatiegeschenken worden op maat gemaakt. Aan de hand van jouw bedrijfsverhaal, geefmoment en doelgroep creëren we een duurzaam relatiegeschenk dat naadloos hierbij aansluit. Een voorbeeld van een relatiegeschenk op maat is de koe die wij hebben gemaakt voor Feed & Food. Dit zuivelbedrijf vierde een mooi jubileumjaar en wilde iets unieks geven aan leveranciers, klanten en personeel. Ze wilden iets tastbaars en blijvends, het koebeeldje was hierdoor een fantastisch product. In samenwerking met Cowparade creëerden wij de enige echte Feed & Food koe in fleurige huisstijlkleuren, begeleidend kaartje en bedrukte sleeve. Echt custom dus!

Luxe relatiegeschenken

Natuurlijk zijn er naast volledig custom producten nog genoeg opties voor luxe relatiegeschenken. Dus ook met een iets kleiner budget kun je nog een mooie indruk maken bij je doelgroep. Hieronder hebben we een aantal producten bij elkaar gezet.De pizzasnijder is gemaakt van hoge kwaliteit bamboe, inclusief pizzasnijder. Met een gravering een mooi en innovatief geschenk! Hammamdoeken zijn de laatste jaren in opkomst door hun veelzijdigheid. Als strandlaken, picknickkleed of omslagdoek voor koelere avonden, we borduren hem graag. Je kunt Bluetooth speakers al vrij goedkoop inkopen, maar de kwaliteit van het geluid laat dan vaak wat te wensen over. Een speaker van JBL of Sony kost iets meer, maar zal door de ontvanger zeker worden gewaardeerd. Een fles wijn krijgt extra waarde wanneer je hem geeft in de houten geschenkdoos met wijnaccessoires. En de tafelhaard is een prachtig luxe relatiegeschenk die in de zomer vaak gebruikt zal worden!

Exclusief relatiegeschenk

Met bovengenoemde producten weet je al zeker dat je een exclusief relatiegeschenk geeft. Mochten deze niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of bedrijf, kunnen we altijd samen zoeken naar het perfecte luxe geschenk of maken we een custom product. Onze accountmanagers denken graag met je mee en de studio kan proefdrukken op maat maken. Neem gerust contact op!

Op zoek naar een custom relatiegeschenk?

Wij helpen je graag! Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  [email protected]

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief