Duurzame relatiegeschenken kunnen moeilijk te vinden zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld veel giveaways die duurzaam lijken, maar het niet zijn. Bijvoorbeeld rPET waterflesjes, die na 1 keer gebruik in de prullenbak verdwijnen. Of bamboe USB-sticks waarbij de binnenkant gemaakt is van lage kwaliteit, vervuilende elektronica. Onze geschenken zijn écht duurzaam, dit doen we op twee manieren. Enerzijds leveren we producten die lang mee gaan en waar de ontvanger echt iets aan heeft. Anderzijds leveren we in Europa geproduceerde producten die recyclebaar zijn en gemaakt zijn van duurzame materialen. Bij alle informatie en producten op deze website en in onze service weet je dus zeker dat je de planeet niet beschadigt. Zo proberen wij de relatiegeschenken-markt te veranderen.

Grote impact op de klant, kleine impact op de wereld!

Onze relatiegeschenken en giveaways:

  • worden grotendeels in Europa geproduceerd;
  • gaan jarenlang mee;
  • zijn eventueel gemaakt van gerecycled materiaal;
  • zijn producten waar de ontvanger écht iets aan heeft en lang zal gebruiken;
  • kun je met een gerust hart aan je relaties geven.
Neem contact op voor jouw duurzame geschenk

Waardevolle relatiegeschenken

Werp eens een blik in de prullenbakken op een beurs. Waarschijnlijk zie je dan tientallen flyers, pennen en kapotte giveaways. Duizenden euro’s aan investeringen die geen impact maken en zeker niet het beoogde resultaat behalen. Daarom zoeken we naar producten waar mensen echt iets aan hebben, waardoor het minder wordt weggegooid. Denk bijvoorbeeld aan een visitekaartje met een bruikbare parkeerschijf op de achterkant of een BBQ pakket met daarin een luxe schort. De marshmallows en saus gaan op, maar het schort gaat jarenlang mee. 

Duurzame geschenken die lang worden gebruikt zorgt voor een duurzame relatie met de klant! 

Maatschappelijk verantwoorde productie

Voor het ontwikkelen van onze geschenken en geschenkpakketten werken we nauw samen met twee maatschappelijke partijen; BIGA groep en Samen voor Zeist. We besteden een deel van onze werkzaamheden uit aan BIGA. Deze organisatie voert de Wet Sociale Werkvoorziening uit. Hiervoor begeleiden ze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. We geven op deze manier iedereen een gelijke kans. Samen voor Zeist helpt ons in contact te komen met maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen.

Recente projecten

Wij nemen de zoektocht naar duurzame geschenken graag uit handen

We zijn geen standaard webshop voor geschenken en giveaways. Dan zouden we ons duurzame karakter namelijk niet goed genoeg kunnen uitdragen. In plaats daarvan zijn we een service-bureau voor duurzame en originele relatiegeschenken.

Jij zoekt iets dat past bij jouw bedrijf, doelgroep en geefmoment en wij vinden het voor je. Vraag vrijblijvend een voorstel aan, wij bedenken 3 geschenken die passen bij jouw zoekopdracht. Blij mee? We regelen bedrukking en verzending, eventueel zelfs bij verschillende afleveradressen. Je wordt volledig ontzorgd. Niet wat je zoekt? Ook prima, je zit nergens aan vast!

Over ons

Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pelster Promotions
Panweg 52a
3705 GE Zeist
030 307 97 00
[email protected]

Openingstijden:
Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur