Op zoek naar duurzame promotieartikelen?

Als je binnenkort een bepaald event op de planning hebt staan of met je bedrijf een campagne aan het organiseren bent, staan promotieartikelen ook op je lijstje. Tegenwoordig zijn er honderden webshops waar je Chinese producten kunt inkopen die na 1 keer gebruiken al stuk gaan. Dit is enorm schadelijk voor de planeet en hier staan we dan ook niet achter. Als je deze mening deelt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren duurzame relatiegeschenken die geproduceerd worden in Europa en/of gemaakt zijn van duurzame materialen. Ook zijn wij van mening dat een promotieartikel meer impact heeft als het lang meegaat en ook in die vorm duurzaam is. 

Originele promotieartikelen

Op beurzen en andere events worden nog vaak de ouderwetse promotieartikelen weggegeven. Denk hierbij aan keycords, petjes en plastic waterflesjes. Producten die de meeste mensen al kennen en waar ontvangers niet super enthousiast van worden. Tegenwoordig draagt niemand meer opvallende petten met bedrijfslogo’s groot afgebeeld. Het is daarom slim om te gaan voor originele evenement promotie. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden geplaatst van producten die we al mochten verzorgen.

Full-color bedrukte badhanddoek

Revius Lyceum gaf haar leerlingen voor de vakantie een grote badhanddoek met full-color bedrukking. Het pac-man ontwerp viel goed in de smaak bij de doelgroep!

ZZO case Pelster Promotions

Bedrukte zwemband

Nog een zomers promotieartikel, deze opblaasbare zwemband hebben we bedrukt met een tekst. Een bruikbaar geschenk dat lang meegaat, zonder dat het veel kost.

Muts met borduring

Voor de koudere perioden is een muts een mooi promotieartikel. Geef een kwalitatief goed product met een subtiele borduring en ontvangers zullen hem graag dragen.

Wij verzorgen graag jouw promotieartikelen

We begrijpen dat het een tijdrovende klus is om duurzame promotieartikelen te regelen. Hier helpen we je graag mee. Onze accountmanagers zoeken perfecte producten die passen bij jouw bedrijfsverhaal, geefmoment en doelgroep. We regelen personalisatie en zorgen voor de juiste aflevering.

neem contact op
 • Je hoeft geen uren meer te zoeken door duizenden producten in online webshops
 • Je ontvangt vrijblijvende voorstellen tot we samen het juiste product hebben gevonden
 • Ontvang altijd een promotieartikel dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsverhaal en doelgroep
 • Je kunt alles met een gerust hart geven. Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee
 • Ontzorging van A tot Z. Ook eventuele begeleidende brieven/flyers, adressering en levering nemen we uit handen

Hoe wij te werk gaan

 1. Neem contact op of vul het contactformulier in.
 2. Je wordt gekoppeld aan één van onze accountmanagers, hij zal telefonisch of per mail contact opnemen.
 3. Op basis van jouw wensen, bedrijfsverhaal en geefmoment gaan wij op zoek naar passende promotieartikelen. Deze ontvang je als voorstel in PDF of als offerte.
 4. Onze studio regelt een digitale proefdruk voor de personalisatie van de giveaway.
 5. Na jouw akkoord regelen wij verdere bestelling, afwerking en levering.
 6. Je betaalt op factuur.

ACCOUNTMANAGERSMARk & WILLEM-JAN

[email protected]
06 – 534 993 47

[email protected]
06 – 511 553 13