Als je op zoek bent naar relatiegeschenken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om je bedrijf te promoten en de merkbekendheid te vergroten. Maar om je bedrijf te promoten doormiddel van geschenken is het belangrijk dat de ontvanger direct de link legt met jouw bedrijf. De beste manier om deze link te leggen is door relatiegeschenken in jouw eigen huisstijl weg te geven. Hiermee bedoelen we dat de geschenken in jouw bedrijfskleuren en met het logo bedrukt worden. Door onze ervaring weten we dat relatiegeschenken met logo het velen malen beter doen dan relatiegeschenken zonder logo. 

Waarom zijn relatiegeschenken met logo belangrijk?

Het weggeven van relatiegeschenken met logo is een zeer krachtig marketing instrument. Het geven van geschenken kan je bedrijf op meerdere manieren ten goede komen. Hieronder benoemen we enkele redenen waarom ze belangrijk zijn voor jouw bedrijfspromotie:

1. Verhoogde merkbekendheid

Door relatiegeschenken met het bedrijfslogo uit te delen, vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk. De ontvangers van de geschenken worden telkens tijdens het gebruik van jouw geschenk aan je bedrijf herinnert. Op deze manier blijf je dus gemakkelijk Top of Mind bij de ontvanger. 

2. Positieve associaties

Relatiegeschenken hebben de kracht om positieve associaties te creëren. Door relatiegeschenken met jouw logo te geven waar de ontvanger langere tijd iets aan heeft en ook daadwerkelijk gebruikt, zorg je ervoor dat de ontvanger positief tegenover jouw bedrijf staat. Hij wordt namelijk telkens herinnert aan jouw bedrijf tijdens het gebruik van jouw geschenk. Hij legt hiermee een link tussen een positieve ervaring en jouw bedrijf en dat is exact wat een goed relatiegeschenk moet doen. 

3. Klantloyaliteit 

Het geven van een relatiegeschenk vergroot de klantloyaliteit. Met relatiegeschenken toon je waardering voor hun steun en moedig je hen aan om bij jouw bedrijf terug te keren voor herhaalde aankopen. 

4. Onderscheidend vermogen

In een competitieve markt kan het gebruik van relatiegeschenken jouw bedrijf helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Met relatiegeschenken laat je aan de klant zien dat je net dat beetje extra doet wat de concurrenten niet doen. Dit is iets wat velen onthouden en meenemen in hun besluitvorming.

Conclusie relatiegeschenken met logo

Alle vier de bovengenoemde voordelen gelden alleen maar voor relatiegeschenken met logo. Als de relatiegeschenken geen logo bevatten dan onthoudt de ontvanger niet van wie het geschenk was en vervallen alle bovengenoemde voordelen van relatiegeschenken. Wij zijn er dan ook van overtuigt dat je je relatiegeschenken altijd van je bedrijfslogo moet voorzien.  

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar artikelen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en geefdoel!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.