Een persoonlijke bestelportal is perfect voor bedrijven die vaker dezelfde relatiegeschenken of giveaways nodig hebben. Scholen hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde shirts nodig of giveaways tijdens een open dag. Of misschien staat jouw bedrijf wel vaker op een specifiek evenement. In de bestelportal verzamelen wij deze producten zodat je ieder moment snel en gemakkelijk een nieuwe voorraad kunt bestellen.

Hoe het werkt

Samen prikken we een datum om jullie portal volledig vorm te geven. We vullen de gegevens in, maken een account aan en bespreken de vulling. Elk product dat past bij jouw bedrijf kan er in worden gezet. Ook is het handig om producten toe te voegen die je vaak nodig hebt, zoals kleding, schrijfwaren en kleine giveaways. 

Na de afspraak gaan wij verder aan de slag. We maken digitale proefdrukken van de gekozen producten met jullie tekst/logo. Pas na jullie akkoord plaatsen we deze in de portal. Zo heb je met een druk op de knop direct een volledige order geplaatst en hoef je niet nog te wachten op een proefdruk. 

Alle mogelijkheden van de portal 

 • Inloggen met één eigen gebruikersnaam en wachtwoord per bedrijf
 • Afgeschermde omgeving met eigen selectie aan (gepersonaliseerde) producten
 • Maandelijks wisselend aanbod aan nieuwe, innovatieve producten die Pelster aanraadt
 • Factuur- en verzendgegevens zelf aanpassen
 • Herhaalorders plaatsen
 • Direct betalen met IDeal of achteraf op rekening
 • Snelle service om een nieuw product toe te voegen of een product te verwijderen, zo blijft je portal altijd up-to-date

Tarieven

Een persoonlijke bestelportal bespaart je ontzettend veel tijd en dus geld. Het is daarom een slimme keuze om in te investeren. Een bestelportal bij Pelster Promotions heeft de volgende tarieven:

Eenmalige instelkosten

Het aanmaken van de portal, brainstorm over productassortiment, personaliseren van gekozen producten en inrichten van de portal.

€ 850,-

MAANDELIJKSE KOSTEN

Hosting, helpdesk van maandag t/m vrijdag, beveiligde omgeving en service voor het onbeperkt updaten van productassortiment.

Per maand: € 65,-
Per jaar: € 650,-

De tarieven zijn altijd inclusief jaarlijkse meeting voor optimalisatie en brainstorm voor nieuwe producten en ontwerpen!

Vraag jouw persoonlijke bestelportal aan

  Over ons

  Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen. 

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  [email protected]

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 20:00 uur