Er is een reden waarom bepaalde producten nooit uit de mode gaan. Met basic giveaways voor op de beurs is dit bijvoorbeeld het geval. Je denkt misschien dat een pen geen effect meer heeft, maar niets is minder waar. Een mens kan nooit genoeg pennen hebben. Deze insteek moet steeds terugkomen in jouw beurs-geschenk. Geef alleen producten waar iemand echt iets aan heeft, ook al is het maar heel klein. Een paperclip is bijvoorbeeld geinig, maar niemand gebruikt die dingen. Niet doen dus. In dit artikel hebben we vijf basic producten geselecteerd die misschien niet origineel zijn, maar wel bruikbaar. Daarnaast zijn er tegenwoordig honderden opties om van een basic product net iets specialers te maken. Geef bijvoorbeeld een pen van steen in plaats van simpel plastic. Dit biedt weer enorm veel nieuwe mogelijkheden.

Duurzaam notitieboekje van organisch afval

Dit notitieboek geeft je direct een mooie ijsbreker in een gesprek met een potentiële klant. Het lijkt een normaal notitieboekje, maar dat is het zeker niet. Hij is namelijk gemaakt van 30% tot 70% organisch afval en gerecycled papier. Na het oogsten van tomaten, pepers of tulpen blijft er residu achter in de kas, zoals planten en bladeren. Deze worden gepulverd in een grote blender en gemixt met gerecycled papier. Zowel de kaft als het papier wordt dan met dit materiaal gemaakt, zodat hij bijna volledig duurzaam is. Vaak zie je de stuks pulp nog zitten!

Klik-blikje met pepermuntjes

Een verfrissing halverwege een lange beursdag wordt zeker gewaardeerd. Je loopt er lange uren in een muffe zaal met heel veel snacks tussendoor. Dit klik-blikje komt in heel veel verschillende kleuren en kan bedrukt worden met je eigen ontwerp. Zo kun je jouw huisstijl er volledig op kwijt. Zowel de pepermuntjes als het blikje worden gemaakt in Europa, zo houden we de productie lokaal.

Zonnebril van tarwestro

Zonnebrillen kan niemand genoeg hebben. Je legt ze in de auto, in je tas of op het werk zodat je er altijd eentje bij de hand hebt. Dit beursgeschenk zal daarom goed in de smaak vallen. Doordat het een klein product is, kun je het gemakkelijk meegeven. Hij is gemaakt van meer dan 70% tarwestro, de rest is polyprop wat zorgt voor een stevig materiaal. De zonnebril heeft UV400 bescherming en kan dus in alle omstandigheden worden gedragen. De beursbezoeker zal er jarenlang plezier van hebben!  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor beursgeschenken?

Natuurlijk zijn er nog honderden andere giveaways die perfect zijn als beursgeschenk. Deze hebben we verzameld in onze inspiratieboxen. Vraag jouw box voor de beurs aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!