Beurzen zijn vermoeiend en warm. De hele dag loop je tussen honderden of duizenden mensen op zoek naar een speld in een hooiberg. Jij als beursdeelnemer kunt hier gemakkelijk op inspelen en een glimlach op het gezicht van de hongerige beursbezoeker toveren. Geef ze een kleine versnapering waar ze weer energie van krijgen en jij bent hun reddende engel! Hieronder staan een aantal voorbeelden voor de hongerige beursbezoeker. Dit hoeft zeker niet groot of duur te zijn, een waterijsje of stroopwafel is al voldoende. Deze inspiratie voor eetbare beursgeschenken geeft je een goed idee wat er mogelijk is voor een kleine prijs met een groot effect. Alle producten uit dit artikel worden geproduceerd in Nederland, zodat we de uitstoot van transport beperken.

Reiskoffertje met pepermuntjes

Een gouden giveaway voor beursdeelnemers uit de reismarkt. Dit kartonnen reiskoffertje bevat ongeveer 26 gram pepermunt imperiales van topkwaliteit. Je kunt er gemakkelijk je logo op kwijt, zodat de hongerige beursbezoeker je niet vergeet.

Stroopwafel in bestickerd zakje

Met een stroopwafel zit je altijd goed. De gouwe ouwe zit vol overheerlijke suikers en geeft de hongerige beursbezoeker direct een energieboost. Hij is 3 maanden houdbaar, dus handig als je meerdere beurzen in een bepaalde periode hebt. Je geeft het gemakkelijk mee en kunt het ook snel meesjouwen in je beursinrichting. Een perfecte giveaway!

Doosje met magnetron popcorn

Ben je op zoek naar een giveaway die iets langer blijft hangen? Dit kartonnen doosje bevat een zakje met magnetron popcorn dat 9 maanden goed blijft! Het voordeel van dit pakketje is dat jouw bedrijf ook na de beurs nog onder de aandacht van de potentiële klant komt. Ze zullen de popcorn namelijk pas thuis klaarmaken. Je kunt het doosje volledig full color bedrukken, waardoor jouw bedrijf en boodschap goed op zal vallen.

Gelukskoekje met kopkaartje

Iedereen is op zoek naar geluk, ook beursgangers. Een gelukskoekje geeft net dat ene beetje extra ten opzichte van een normaal koekje. Ook al willen ze het niet toegeven, iedereen is nieuwsgierig welke boodschap er op het briefje in het koekje staat. Het kopkaartje is daarnaast een kleine herinnering aan jouw bedrijf. Geef het mee na een introductiegesprek en blijf op deze manier nog even hangen. 

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor beursgeschenken?

Deze producten zijn specifiek gericht voor de hongerige beursbezoeker. Natuurlijk zijn er nog honderden andere giveaways die perfect zijn als beursgeschenk. Deze hebben we verzameld in onze inspiratieboxen. Vraag jouw box voor de beurs aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!