Op 16 maart is het de Dag van de Thuiswerker. Een feestdag die eigenlijk pas vanaf 2020 echt belangrijk is in Nederland. Sinds Covid-19 is het thuiswerken veel meer ingeburgerd in het bedrijfsleven. Zodra de mogelijkheid er is, werkt het grootste gedeelte van de mensen thuis. En dit vraagt om wennen, aanpassen en doorzetten. Het is daarom belangrijk om deze mensen af en toe extra waardering te geven. Daarom hebben we hier een aantal geschenken voor de Dag van de Thuiswerker.

Wijndoos en deskorganizer in één

Een flesje wijn wordt eigenlijk altijd wel gewaardeerd. Het is een simpele en toch luxe geschenk. Alleen jammer dat het vaak in een geschenkdoos komt die direct in de afvalbak belandt, want je kunt er verder niks mee. Deze wijndoos is anders. Zodra de ontvanger de wijn heeft verorberd, kan hij of zij de doos namelijk ombouwen tot stevige desk organizer. De verschillende schotjes creëren vakjes waar je gemakkelijk verschillende bureau-artikelen in kwijt kunt. Perfect voor de thuiswerker! Hij maakt van een simpel cadeau dus een duurzaam en luxe geschenk.

Duurzaam notitieboekje van organisch afval

Een thuiswerker heeft nooit genoeg notitieboeken. Veel collega’s schrijven hun notities op losse A4-tjes, waardoor ze een stevig boekje zeker kunnen waarderen. Deze is gemaakt van 30% tot 70% organisch afval en gerecycled papier. Na het oogsten van tomaten, pepers of tulpen blijft er residu achter in de kas, zoals planten en bladeren. Deze worden gepulverd in een grote blender en gemixt met gerecycled papier. Zowel de kaft als het papier wordt dan met dit materiaal gemaakt, zodat hij bijna volledig duurzaam is. Vaak zie je de stuks pulp nog zitten!

Eco pen van koffierestanten

Nog zoiets waar een medewerker nooit voldoende van heeft, pennen. De een zit zonder inkt, de ander is kapot en de reserve is kwijt. Voeg daarom een extra pen in dit thuiswerk geschenkpakket. Deze is gemaakt van 40% koffiepulp en 60% gerecycled ABS. Hierdoor is het een mooie combi van stevigheid en eco. Daarnaast schrijft hij heerlijk licht en gaat hij lang mee. Een topper.

Brievenbus geschenk voor de thuiswerker

Je hebt niet altijd de mogelijkheid (of het budget) om een groot geschenk af te leveren bij je collega’s. Een brievenbuspakketje is dan een uitkomst. Bijvoorbeeld dit zomerse pakketje. De Dag van de Thuiswerker valt in mei, dus een zonnebril, oortjes voor muziek en zonnebrand komt zeker van pas!  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor geschenken voor speciale dagen?

Nederland heeft tal van bijzondere dagen waar je met geschenken op in kunt spelen. Denk aan Valentijnsdag of de Dag van de Stagiair! Wij hebben een selectie aan topgeschenken voor deze dagen verzameld in onze ideeënbox. Vul het formulier in en ontvang hem direct in je mailbox!