Hoe vier jij jouw bedrijfsjubileum?

Hoe vier jij jouw bedrijfsjubileum? l Pelster Promotions

Gefeliciteerd! Jouw bedrijf viert dit jaar een jubileum wat genoeg reden is voor het geven van een feestje. Een jubileumjaar is bij uitstek hét moment om uit te pakken en jouw klanten en personeel in het zonnetje te zetten. Want wees eerlijk, zonder hen had jouw bedrijf niet zo lang kunnen bestaan. Ook wij hebben met ons 67ste jaar bestaan al veel jubileums mogen vieren. Wij inspireren je daarom graag met een aantal ideeën voor een fantastisch jubileumjaar!

Jubileum

Of je bedrijf nu 1 jaar, 20 jaar of 65 jaar bestaat, een mijlpaal moet gevierd worden. Dit vier je natuurlijk niet alleen, maar juist met je personeel en klanten. Heb je geen idee waar je moet beginnen en zie je door de bomen het bos al niet meer? Wij helpen je graag verder met een paar ideeën!

Wat dacht je hiervan?

Organiseer een jubileumfeest

Trakteer je personeel en klanten op een gaaf evenement. Dat wil zeggen een event waar de klant ook de meerwaarde van inziet, want niemand zit te wachten op een avond vol lange speeches. Geef er een thema aan, plak er een activiteit aan vast of regel gewoon een goede locatie met een open bar. Het is ook geen gek idee om na afloop van je event een feestelijke goodiebag met gepersonaliseerde producten weg te geven. Zorg voor artikelen waar de ontvanger lang plezier van heeft. Een pen of keycord is zo afgezaagd dat ze snel onderin een la belanden. Zonde! Misschien brengen deze producten je op ideeën:

Plan een actie op social media

Iedereen is tegenwoordig op Social Media te vinden, dus ook jouw klanten en personeel. Bedenk samen grappige en leuke content om het jubileum aan het licht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan infographics over jullie behaalde successen, het bedenken van een jubileumlogo, winacties of een quiz!

Laat een bedrijfsfilm maken

Video content is HOT en wat is leuker dan het laten maken van een eigen bedrijfsfilm? Een bedrijfsfilm is tevens voor een langere periode te gebruiken wat de investering dubbel en dwars waard is. Laat je personeel aan het woord en draag een mooie boodschap uit over de reden van het bestaan en het jubileum van jouw bedrijf. Verspreid deze over meerdere Social Media kanalen en plaats hem op je website om klanten een beter beeld te geven van je bedrijf.

Geef een relatiegeschenk

Bij een verjaardag horen cadeaus! Het geven van relatiegeschenken is een manier om je personeel te belonen voor het harde werk en het bedanken van je klanten voor het vertrouwen in jullie jarenlange samenwerking. Zorg dat je origineel bent en een cadeau geeft waar de ontvanger ook jaren nog een glimlach van krijgt. Hieronder hebben we drie bijzondere geschenken op een rijtje gezet. Een adventkalender die aftelt tot de daadwerkelijke verjaardag of luxe wijnverpakking / tapasplank. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos! In een ander blog geven we al tips voor het 20 jarige bedrijfsjubileum voor extra inspiratie.

Benader de pers

Schrijf een persbericht over het jubileum en nodig desnoods ook de pers uit op het evenement. Je hebt wat te vieren dus je mag het best van de daken schreeuwen en het groots aanpakken! Een mooi moment om extra aandacht naar je bedrijf te trekken.

Wij denken graag met je mee

Vraag vrijblijvend een voorstel aan met 3 passende jubileumgeschenken voor jouw bedrijf waarmee je indruk maakt.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.