Hoe vier jij jouw bedrijfsjubileum?

Gefeliciteerd! Jouw bedrijf viert dit jaar een jubileum wat genoeg reden is voor het geven van een feestje. Een jubileumjaar is bij uitstek hét moment om uit te pakken en jouw klanten en personeel in het zonnetje te zetten. Want wees eerlijk, zonder hen had jouw bedrijf niet zo lang kunnen bestaan. Ook wij mogen dit jaar vol trots onze 65ste verjaardag vieren. Wij inspireren je daarom graag met een aantal ideeën voor een fantastisch jubileumjaar!

Jubileum

Of je bedrijf nu 1 jaar, 10 jaar of 65 jaar bestaat, een mijlpaal moet gevierd worden. Dit vier je natuurlijk niet alleen, maar juist met je personeel en klanten. Heb je geen idee waar je moet beginnen en zie je door de bomen het bos al niet meer? Wij helpen je graag verder met een paar ideeën!

Wat dacht je hiervan?

  • Social Media-uitingen

Iedereen is tegenwoordig op Social Media te vinden, dus ook jouw klanten en personeel. Bedenk samen grappige en leuke content om het jubileum aan het licht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan infographics over jullie behaalde successen, het bedenken van een jubileumlogo, winacties of een quiz!

  • Geef een relatiegeschenk

Bij een verjaardag horen cadeaus! Het geven van relatiegeschenken is een manier om je personeel te belonen voor het harde werk en het bedanken van je klanten voor het vertrouwen in jullie jarenlange samenwerking. Zorg dat je origineel bent en een cadeau geeft waar jouw ontvangers nog jaren later met een glimlach aan kunnen  terugdenken. Meer weten over wat relatiegeschenken voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan hier onze andere blogpost!

  • Maak een bedrijfsfilm

Video content is HOT en wat is leuker dan het laten maken van een eigen bedrijfsfilm? Een bedrijfsfilm is tevens voor een langere periode te gebruiken wat de investering dubbel en dwars waard is. Laat je personeel aan het woord en draag een mooie boodschap uit over de reden van het bestaan van jouw bedrijf. Verspreid deze over meerdere Social Media kanalen en plaats hem op je website om klanten een beter beeld te geven van je bedrijf.

  • Organiseer een jubileumfeest

Trakteer je personeel en klanten op een gaaf evenement. Dat wil zeggen een evenement waar de klant de meerwaarde van inziet, want laten we eerlijk zijn, niemand zit te wachten op een avond vol lange speeches. Het is ook geen gek idee om na afloop van je event een feestelijke goodiebag met promotieartikelen weg te geven. Leuke giveaways met jouw logo erop zullen het zeker goed doen!

  • Benader de pers

Schrijf een persbericht over het jubileum en nodig desnoods ook de pers uit op het evenement. Je hebt wat te vieren dus je mag het best van de daken schreeuwen en het groots aanpakken!

jubileum

Wij denken met je mee

Op zoek naar toffe relatiegeschenken en promotieartikelen om jouw jubileum onvergetelijk te maken? Je bent bij ons aan het juiste adres. Laat je door ons inspireren en mail naar info@pelster.nl of bel naar 030 307 97 00 voor een flinke dosis creativiteit. Houd ons goed in de gaten, want ook wij gaan er dit jaar een feestje van maken!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.