Op de middelbare school en het voortgezet onderwijs is slagen of afstuderen een bijzonder moment voor de scholier of student. Een stap dichter bij hun toekomst en daar heb jij als school aan bijgedragen. De geslaagden krijgen vaak al cadeaus van familie en vrienden, maar ook als school kun je ze nog een keer bedanken voor hun tijd op jouw school. Maak daarom iets bijzonders van de uitreiking van hun diploma met een geschenkpakket waar ze echt iets aan hebben. Iets dat bij ze blijft hangen en waar ze jaren later nog gebruik van kunnen maken. Gebruik dit voorbeeld van geschenken voor de geslaagde scholier of student als inspiratie!

Diploma blik voor het verzamelen van alle diploma’s

Een bedrukt insteekhoesje is mooi en professioneel, maar heeft weinig ruimte. Dit diploma blik biedt de ruimte voor de geslaagde om niet alleen het diploma van jouw school in te bewaren, maar alle diploma’s en certificeringen die hij of zij nog gaat krijgen in de carrière. Zo wordt alles netjes bij elkaar verzameld en wordt de geslaagde keer op keer herinnerd aan jouw school. Het deksel is geheel te bedrukken met een full-color ontwerp. De productie en bedrukking worden in Europa gedaan, waardoor transportuitstoot beperkt blijft.

Fles (kinder)champagne

Afhankelijk van de leeftijd van de geslaagden is een flesje bubbels altijd welkom, de normale óf de kindervariant. Tegenwoordig hoeft een goede cava niet heel veel meer te kosten en je maakt mensen er wel erg blij mee!

Stevige rugtas van duurzaam polyester

Je kunt het diploma blik en de fles bubbels verpakken in deze stevige rugtas. De afmeting is perfect voor een laptop of een tablet met lesboeken en een notitieboek, zodat de geslaagde goed voorbereid door kan naar de volgende opleiding of loopbaan. Hij heeft tevens een touwtje waarmee je de waterdichte voering kunt aansluiten, waardoor de inhoud niet nat kan worden. Hij is gemaakt van duurzaam en stevig polyester, waardoor hij jarenlang meegaat. Tijdens de productie is gebruik gemaakt van gerecycled polyester garen, hiervoor zijn PET flessen voor gebruikt.

Afstudeerhoed met bedrukking

Een traditie uit de VS die is overgewaaid naar Nederland; de afstudeerhoed. Tegenwoordig is hij niet meer weg te denken bij een geslaagd- of afstudeerceremonie, de hoedjes moeten de lucht in! Wij kunnen de hoedjes subtiel bedrukken met een tekst of logo. De meeste scholieren en studenten bewaren de hoedjes voor jaren, omdat ze er goede herinneringen aan hebben. Door deze mee te geven bij het diploma geschenkpakket, zullen alle geslaagden er een hebben en kunnen ze na de ceremonie alle hoedjes de lucht in gooien. Onze drukkerij bevindt zich in Nederland, dus transportuitstoot blijft beperkt!

Een rode roos

Na een Amerikaanse traditie gaan we door met een Nederlandse. De rode roos wordt al jaren meegegeven bij het uitreiken van een diploma. Het blijft een bijzondere bloem en daarom een onmisbare toevoeging aan het geschenkpakket. Vergeet hem niet! 

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor schoolgeschenken?

Deze producten zijn perfect voor een diploma-uitreiking. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer momenten op school waarvoor relatiegeschenken of giveaways interessant zijn. Daarom hebben we nog meer inspiratie verzameld in onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!