De eerste dag op de middelbare school. Trillende benen, angstzweet en te grote rugtassen bij elke brugklasser. Neem iets van deze spanning weg met een handig geschenkpakket waarmee je ze een warm welkom kunt heten. Deze handige welkomstcadeaus voor de eerste schooldag hebben alle leerlingen nodig, zo kunnen ze gelijk goed van start gaan! Laat de mentor van de betreffende brugklas de gevulde tasjes uitdelen en reken maar dat je positieve reacties terug krijgt.

Topkwaliteit gymtas met trekkoorden

Bij bijna elke middelbare school staan er een paar uurtjes lichamelijke opvoeding op het rooster. Een aparte gymtas is dan geen overbodige luxe. Deze gymtas met trekkoorden is gemaakt van stevig polyester en extra dikke touwtjes, hij voelt luxe en zwaar aan en gaat jaren mee. Hierin kun je de rest van het welkomstpakket in verpakken en daarna kunnen de leerlingen hem gebruiken voor het meenemen van gymschoenen, -kleding en bijvoorbeeld een handdoek. De bedrukking regelen we bij een drukkerij in Nederland en de tas gaat lang mee, een duurzaam product dus!

Notitieboek van organisch afval

Heb je wel eens bijgehouden hoeveel leerlingen een notitieboek vergeten op hun eerste dag? Veel. Red ze uit de brand met dit duurzame notitieboek. Een stevige kaft en handig elastiek bieden het omhulsel van fijn lijntjespapier. Hij is gemaakt van organisch afval, namelijk de planten en wortels van bijvoorbeeld tomaten of paprika’s. Dit afval wordt in een grote blender gegooid en gemaald tot een stevige pulp. Dit wordt daarna gemengd met 30% gerecycled papier en zorgt voor een 80 tot 120 grams schrijfpapier en 350 grams kaft. Het afval komt uit Europa en het product wordt ook in Europa gemaakt. Recyclen op zijn best!

Markeerstift driehoek

Een markeerstift is een handige tool om overzicht in de chaos van papers en opstellen te krijgen. Deze driehoek bevat drie markeerstiften in de kleuren roze, geel en groen. Hier kunnen de leerlingen alvast een goede start mee maken. We bedrukken hem in een Nederlandse drukkerij, dus transportuitstoot wordt beperkt.

Fietslampjes in bedrukt doosje

Veruit de meeste leerlingen van de middelbare school komen met de fiets, daarvan rijden er ontzettend veel zonder licht. Hier staat een fikse boete op van €55,-. Bereid je leerlingen hierop voor en geef ze fietslampjes in een bedrukt doosje in het welkomstpakket. Ze kunnen ervoor kiezen om de lampjes aan de fiets te laten hangen of om ze iedere keer terug op te bergen in het doosje. Zolang hij of zij er goed mee omgaat, gaan de lampjes maanden mee!

Geodriehoek

Wiskunde, tekenen, scheikunde of natuurkunde, de geodriehoek is onmisbaar voor elke brugklasser. In het midden van de driehoek kunnen we een logo drukken, waardoor het nog persoonlijker wordt. Een klein geschenk waar de leerling veel aan heeft!

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor schoolgeschenken?

Deze producten zijn specifiek gericht op de eerste schooldag van de middelbare school. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer momenten op school waarvoor relatiegeschenken of giveaways interessant zijn. Daarom hebben we nog meer inspiratie verzameld in onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!