In de zomer is op een warme zaterdag half Nederland op het strand te vinden. Bekijk maar eens foto’s van Scheveningen, dan weet je al genoeg. Als bedrijf kun je hier in de zomer natuurlijk perfect op inspelen met handige giveaways voor strandgangers. Sta jij als ijsmerk bijvoorbeeld met een stand op de boulevard? Of organiseer je een event aan de kust? Dan weet je zeker dat je doelgroep graag strand-gerelateerde producten ontvangt. Je giveaway zal zeker gebruikt worden, waarschijnlijk zelfs meerdere keren. Dit versterkt de duurzame relatie met jouw merk!

Opblaasbare zwemband met bedrukking

Op het strand kom je tegenwoordig overal opgeblazen eenhoorns, krokodillen en tompoucen tegen. Toch blijft het simpele luchtbed en de zwemband favoriet. Deze opblaasbare zwemband wordt daarom zeker gewaardeerd als giveaway. Kies jouw huisstijlkleur en bedruk met een passende quote of jouw logo. Iedere zomer wordt de ontvanger dan herinnerd aan jouw bedrijf. Succes gegarandeerd!

Stevige koeltas met veel ruimte

Deze koeltas heeft een volume van maar liefst 18 liter. Daar passen aardig wat blikjes en boterhammen in. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd een bij jouw huisstijl past. Hij is gevoerd met gelamineerd PU-schuim zodat de inhoud uren koud blijft. De tas zelf is van polyester, heeft een klittenbandsluiting en twee draaggrepen. Dit product is misschien iets groter en duurder dan je gewend bent als giveaway, maar blijft jarenlang resultaat geven. Door de stevigheid van de tas gaat hij heel lang mee en heeft de ontvanger er nog veel zomers plezier van.

Full-color bedrukte badhanddoek voor luie strandgangers

Een badhanddoek is altijd handig en je doet er jaren mee. Deze versie is volledig full-color te bedrukken met een eigen ontwerp. Hier kun je dus helemaal los mee gaan. Ontwerp een handdoek die leuk is om te krijgen maar die ook jouw merk uitdraagt. Zo weet je zeker dat de ontvanger hem vaker zal gebruiken. De handdoek is gemaakt van 100% katoen en wordt in eigen land geproduceerd en digitaal gedrukt. Een duurzaam geschenk voor een duurzame relatie.

Zonnebrandcrème in bedrukte tube

Op het strand ben je extra kwetsbaar voor de zon. Een SPF is daarom geen overbodige luxe. Dit reisformaatje zonnebrandcrème bevat hoge kwaliteit SPF bescherming in factor 20, 30 of 50. Hij is waterproof en wordt er in de zee dus niet gelijk afgespoeld. Je kunt de tube simpel in 1 kleur bedrukken of een volledig full-color ontwerp voor de tube aanleveren. Hij wordt gemaakt in Duitsland, wat transport beperkt. Ook weten we door de korte afstand zeker dat het product aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Zonnebril van tarwestro

Een stevige zonnebril gemaakt van duurzaam materiaal. Dit is biologisch afbreekbaar en beperkt zo het plastic afval van alle goedkope zonnebrillen. Hij komt in veel verschillende kleuren en kan op de pootjes bedrukt worden met jouw slogan of bedrijfsnaam. Een fijne giveaway voor strandgangers die altijd goed valt. Je kunt namelijk niet genoeg zonnebrillen hebben, want je raakt ze altijd kwijt.  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor zomerse geschenken?

De zomer biedt talloze mogelijkheden om als bedrijf op in te spelen met een passend geschenk. Als je op onze website niet kunt vinden wat je zoekt, is onze ideeënbox de uitkomst. Hier hebben we veel zomerse geschenken in verzameld. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.