Als werkgever wil je het liefst dat je personeel helemaal gezond is. Weinig verzuim, lekker veel werkmotivatie en goed voor de productiviteit! Met relatiegeschenken kun je een gezonde levensstijl goed stimuleren door je personeel in bewerking te brengen. Dit pakket kun je als geheel geven als kerstgeschenk of geef ze afzonderlijk als kleine waardering. Zo krijgen medewerkers geschenken waar ze echt iets aan hebben en stimuleer jij de gezondheid.

Hoge kwaliteit sporthanddoek met bedrukking

Zo’n klein, dun handdoekje die je gratis bij veel sportscholen krijgt werkt voor geen meter. Deze handdoek is groot, zodat hij over de hele stoel/bank past en is heerlijk dik. Bedruk hem met het logo van je bedrijf en geef hem als geschenk aan je personeel. De handdoek wordt bedrukt in Nederland, wat transportuitstoot enorm verminderd!

Fitness elastiek voor extra beweging

Dit fitness elastiek geeft je medewerkers talloze mogelijkheden om in beweging te komen. Train zowel je benen, armen én billen met dit simpele product. Gemaakt van ABS en Polyprop en geleverd met een kaartje met wat inspiratie voor oefeningen. Je personeel kan direct aan de slag!

Handige sport waterfles met hengsel

Genoeg drinken is erg belangrijk bij beweging. Deze sport waterfles is speciaal gemaakt voor de actievelingen onder ons. Door het hengsel aan de bovenkant slinger je hem gemakkelijk mee tijdens het hardlopen of sporten. De draaidop is stevig en lekt niet, waardoor hij ook veilig in de sporttas kan. Gemaakt van gerecycled kunststof en de fles wordt in Nederland bedrukt met jouw ontwerp om transportuitstoot te verminderen.

Hardlooparmband met LED

Hardlopen is een goede manier om snel en gemakkelijk in beweging te komen. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt, is een paar goede hardloopschoenen. Maar als het in het najaar en in de winter weer vroeg donker wordt, is een hardlooparmband geen overbodige luxe. Geef deze variant met LED licht aan je personeel om ze in beweging te houden. De armband plaats je gemakkelijk met klittenband om je arm heen. Het lampje heeft een continu stand en een knipperlicht. Hij is gemaakt van TPU & TPE en werkt op batterijen. Er worden er al 2 extra bijgeleverd, zodat de armband lang meegaat. Zo geef je je personeel een duurzaam geschenk!

Universele fiets telefoonhouder

Veel van je personeel zal met de auto of het OV naar het werk komen. Stimuleer ze om een keer de fiets te pakken! Deze fiets telefoonhouder is erg handig om te gebruiken bij handsfree navigeren. Niet iedereen zal de route naar het kantoor met de fiets namelijk kennen. Door het flexibele rubber past elk formaat telefoon in de houder. De rest kan de houder is gemaakt van ABS en kan met tampondruk worden gepersonaliseerd in Nederland. Zo blijft de productie lokaal.  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor personeelsgeschenken?

Met personeelsgeschenken kun je ontzettend veel kanten op. We kunnen dan ook niet alles tonen op onze website. Daarom hebben we nog veel producten verzameld in onze gratis ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier, je ontvangt hem dan direct in je mailbox!