Kaas, worstjes, verschillende soorten noten en zoet fruit. Een goede borrelplank is onweerstaanbaar. Je eet het vaak met een gezelschap van familie en/of vrienden en daarom is het ook een perfect eindejaarsgeschenk. Geef jouw collega’s of goede relaties dit onweerstaanbare borrelplank kerstgeschenk pakket en zorg voor een grote glimlach op het gezicht. Niet het standaard pakket, maar net iets uitgebreider zodat de ontvanger er veel langer plezier van heeft.

Kookboek Onweerstaanbare Borrelplanken

176 pagina’s aan recepten, presentatietips en inspiratiefoto’s waar het water je van in de mond loopt. Dit is zo’n boek waarvan je niet wist dat je het nodig had, maar achteraf niet meer zonder kunt. Je tilt je borrelplank-skills naar een hoger niveau waar vrienden en familie diep van onder de indruk zijn. Daarnaast is het gewoon een prachtig, stevig boek die een plekje verdient op elke boekenplank. Hier heeft de ontvanger jaren plezier van!

Wijnaccessoires-set

Bij een borrelplank hoort (alcoholvrije) wijn. Rood, wit, rosé of mousserend, een wijn die perfect past bij het geserveerde eten is heerlijk. Deze set kan daarom niet ontbreken. Hij bevat een wijnstopper, schenktuit en een kelnersmes, zodat je alles direct bij de hand hebt. Het zijn stevige producten die goed tegen een stootje kunnen, Fijn om te weten dat ze ook avonden overleven waarbij de wijn nét iets te lekker was.

Borrelplank met lasergravering

Borrelplanken heb je in allerlei soorten en maten. Deze variant is geschikt voor de wat kleinere tussendoor-borrelplanken. Het handvat en de pootjes zorgen ervoor dat hij gemakkelijk opgetild en neergezet kan worden op een tafel. Het robuuste hout geeft een luxe uitstraling waardoor alles wat erop ligt er gelijk 10x lekkerder uit ziet. En dat is zeker belangrijk, hebben we geleerd in het Onweerstaanbare Borrelplanken-boek. De plank kan worden gepersonaliseerd met een lasergravering voor een persoonlijke touch. Heeft jouw ontvanger behoefte aan meer ruimte? Uiteraard kunnen we deze vervangen door een groter exemplaar.

Om het af te maken

Jij weet het beste wat jouw ontvanger het lekkerste vindt. Je kunt het pakket daarom aanvullen met alles wat er in de Makro te vinden is. Bijvoorbeeld een fles wijn, klein kaasplankje, notenmix of chips met dip. Jij vraagt, wij draaien! We kunnen het gehele pakket mooi opmaken en bijvoorbeeld inpakken in cellofaan, of in een gepersonaliseerde doos. Wat voor jou de voorkeur heeft. Let op; bij de verkoop van alcohol zijn wij verplicht een leeftijdscheck te doen.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor kerstpakketten?

Zorg dat jouw eindejaarsgeschenk alle verwachtingen overtreft met bijzondere en originele producten. Wij hebben wat extra inspiratie verzameld in onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.