Elke dag cocktail hour! Met dit cocktail party kerstpakket geef je jouw relaties een opvallend en leuk geschenk. Bijna iedereen heeft wel een cock(of mock)tail die hij of zij graag drinkt. Met dit pakket hoeven ze niet meer te wachten tot ze weer eens naar een bar gaan, maar gewoon lekker thuis mixen. Leuk voor tijdens een avondje met vrienden of gewoon in je eentje omdat je er zin in hebt. Een uitgebreid pakket waar ontvangers nog lang plezier van zullen hebben.

Boekbox cocktails

Een boekbox heeft meer dan alleen maar recepten. In het doosje zitten verschillende kaartjes met recepten, quizzes en spelletjes waar je de hele avond zoet mee bent. Daarnaast zit er ook een houten kaartenhoudertje bij, zodat je het recept goed kunt lezen of om je gasten te laten lezen welk drankje er voor hun neus staat. Het handzame formaat past in elk keukenkastje of -laatje en de inhoud zit stevig verpakt.

Cocktailset

Om cocktails te maken, zul je ook wat gereedschap nodig hebben. Gemaakt van RVS en compleet met een maatbekertje, shaker met een inhoud van 350 ml, een klopper, lepel en een ijstang. De shaker kan worden gegraveerd via lasertechniek om de set te personaliseren. Op deze manier worden je relaties bij het mixen van iedere cocktail herinnerd aan jouw bedrijf!

Luxe glazen

Een cocktail kun je natuurlijk niet uit een limonadeglas drinken, dit is uit den boze. Een dik, luxe glas is daarom een must. Met twee glazen maak je dit kerstpakket daarom helemaal af. We hebben brede glazen in de afbeelding getoond, maar kunnen nog veel meer leveren. Bijvoorbeeld voor gin & tonic of martini. Bedenk wat jij het liefste in het pakket zou verwerken en wij zoeken naar een perfect matchend glas!

Ingrediënten

Om je pakket helemaal af te maken, kun je alvast wat ingrediënten toevoegen waarmee de ontvanger direct aan de slag kan. We kunnen alles regelen. Bijvoorbeeld een fles rum, soda, limoen en munt voor een Mojito of vodka, gin, tequila, cola en citroen voor een Long Island Iced Tea. Houd er wel rekening mee dat we een leeftijdscheck doen bij de verkoop van alcohol.

Cocktail kerstpakket – € 59,-

Inclusief receptenboek t.w.v. €10,50. Excl. Bacardi

VRAAG HEM AAN

Wil je dit kerstpakket dit jaar graag aan je personeel geven? Vul onderstaand formulier in en wij sturen je een persoonlijke offerte.