Overheerlijke Sinterklaasgeschenken

Overheerlijke Sinterklaasgeschenken l Pelster Promotions

December staat in het teken van geven. Het liefst zoveel mogelijk chocola en snoepgoed. Het nadeel is alleen dat iedereen in deze periode iets geeft. Het kan dan lastig zijn om nog op te vallen, met een kleine chocoladeletter red je het niet meer. Gelukkig zijn er nog genoeg bijzondere, overheerlijke Sinterklaasgeschenken. Denk bijvoorbeeld aan chocola in de vorm van jouw logo of een gevulde mijter. Voor jou hebben we alvast twee ideeën klaargezet die je direct inspiratie geven voor jouw eigen Sinterklaasgeschenken.

Sinterklaas koekblik met overheerlijke koekjes

Dit platte koekblik bevat 340 gram overheerlijke zandkoekjes in verschillende vormen en smaken. Het deksel kun je zelf full-color laten bedrukken met een Sinterklaasdesign. De koekjes zijn 9 maanden houdbaar, dus ideaal om op tijd in te slaan. Als je ze in september bestelt, weet je zeker dat je voorraad rond Sinterklaas nog goed is. Je klanten zullen de koekjes zeker waarderen en het blik kunnen ze daarna hergebruiken. De koekjes én het blik worden in Europa geproduceerd en bedrukt, dus we houden het ook nog eens lokaal.

Jute Sinterklaaszak met strooigoed

Deze kleine Sinterklaaszak van jute is perfect als geschenk voor je klanten rond de Sinterklaasperiode. Je vult hem gemakkelijk met alles wat lekker is, bijvoorbeeld kruidnoten, chocola of strooigoed. De zak is stevig en sluit met een rood lintje. Er hangt een kaartje aan die je kunt bedrukken met jouw logo en boodschap. Jute is een natuurlijk product en het wordt geproduceerd in Europa.