Geschenken waar je het warm van krijgt

Geschenken waar je het warm van krijgt l Pelster Promotions

De winter vraagt om geschenken waar je het warm van krijgt. Of je ze nu buitenshuis, op kantoor of binnen op de bank gebruikt, warmte kunnen we allemaal gebruiken in de koude maanden. Hier kun jij heel simpel op inspelen voor je doelgroep. Deze geschenken zullen ze zeker gebruiken. Als je hier subtiel jouw boodschap of bedrijfsnaam in verwerkt, zal je doelgroep jouw bedrijf altijd met warmte associëren. Een beter imago bestaat niet!

Bedrukte fleece deken

Wat is er nu lekkerder dan onder een fleece deken op de bank liggen met een lekkere kop warme chocolademelk? Dekentjes zijn altijd welkom en zijn dus perfect als luxe geschenk. Geef ze met een mooi cadeaulint en een klein kaartje. Een deken van hoge kwaliteit blijft jaren goed en is daardoor een mooi duurzaam cadeau.

Dubbelwandige thermosbeker

Een lekkere bak koffie, thee of warme chocolademelk warmt je direct op. Deze thermosbeker is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal van hoge kwaliteit. De draaidop is 100% lekdicht en kun je dus veilig meenemen in de auto of trein. Perfect voor een opwarmertje onderweg! De beker houdt de inhoud tot 4 uur warm! Door hem te bedrukken met je logo, wordt de doelgroep dagelijks herinnerd aan jouw bedrijf. De beker wordt in Nederland geproduceerd én bedrukt, dus we houden het lekker lokaal.

Fleece handschoenen met bedrukking

We blijven nog even in de fleece! Deze stof is heerlijk zacht en warm, dus perfect voor handschoenen. Je kunt dit geschenk geven aan je doelgroep op bijvoorbeeld een winterfair of bij een ander event. Vooral handig voor koukleumen die zelf hun handschoenen zijn vergeten. Jij bent hun redder in nood! Daarnaast kun je nooit genoeg handschoenen hebben, want iedereen raakt ze kwijt.  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor winterse geschenken?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor relatiegeschenken in de winter. Doordat we ze niet allemaal op onze website kunnen verzamelen, hebben we een groot aantal in onze ideeënbox verzameld. Vraag deze gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!