Barbecuen beperkt zich echt niet alleen tot zonnige zomerdagen van 25+ graden Celsius. Een winter BBQ is sfeervol, gezellig én overheerlijk. Zeker wanneer je een goed stuk wildvlees erop gooit, kan je avond niet meer stuk. Geef jouw klanten of personeel dit jaar daarom een Winter BBQ kerstpakket! Dit eindejaarsgeschenk bevat alle benodigdheden voor een goed etentje. Het enige wat ze zelf nog moeten kopen, is het vlees of de groenten!

ECOgrill

Met de ECOgrill kun je authentiek Scandinavisch grillen. Het kleine barbecuetje is gemaakt van Elzenhout, net als de kolen. Deze geven een rokerige geur en smaak aan elk gerecht. Er zit een ecologisch aanmaakblokje bij dat al brandt na het gebruik van één lucifer. Het houtskool brandt naast zichzelf ook het omringende elzenhout weg, en wat overblijft is biologisch afbreekbaar. Het is daarom ook perfect om te gebruiken op een camping of onderweg.

Winter BBQ receptenboek

Dit uitgebreide receptenboek van Ja ik gril! bevat 160 pagina’s aan overheerlijke winter BBQ recepten. Mooi gebonden en van echt goede kwaliteit is dit boek een fantastische toevoeging aan elk eindejaarspakket. Het boek kan de ontvanger jarenlang gebruiken. Goede receptenboeken worden gekoesterd en bewaard op de beste boekenplank. Vijf jaar later is het een persoonlijk werk geworden met aantekeningen en opmerkingen. En dat heb jij als gever dan maar mooi geregeld!

Luxe BBQ tang

Het meest gebruikte gereedschap bij een avond barbecueën, is een tang. Voor het draaien van kip, spiezen of zelfs een groot stuk vlees, met een stevige tang kun je veel kanten op. Het is daarom een leuke toevoeging aan het geschenkpakket. Uiteraard kun je het zelf zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een complete gereedschapsset. Maar de meeste grillmasters komen met een tang ook wel uit de voeten!

Gepersonaliseerd schort

Wanneer de ontvanger het pakket op kerstavond gaat uitproberen, wil je natuurlijk wel dat de nette kleding beschermd blijft van vetspetters. Een luxe schort van leer of denim does the job. Personaliseer hem subtiel met een geborduurd logo of tekst dat past bij de uitstraling bij het schort. Zo wordt het geen overkill en vindt de ontvanger het leuk om hem te dragen. Borduring doen we bij een plaatselijke borduurder, zodat je altijd een mooi resultaat ontvangt. Een schort van topkwaliteit gaat jaren mee, waardoor het ook nog eens een duurzaam cadeau is.

Overheerlijke barbecuesaus

Het laatste product is natuurlijk persoonlijke voorkeur. Ons team is groot fan van deze Remia Black Jack sauzen, dus voor de gelegenheid hebben we deze getoond. Maar je kunt eigenlijk alles toevoegen wat je wilt. Bijvoorbeeld Jack Daniels saus, of spare rib marinade. Alles kan erin, wij zorgen dat het geregeld wordt.Dit is een voorbeeld van hoe we een BBQ-pakket kunnen samenstellen. Heb jij zelf een goed idee voor een product? Wij maken alle pakketten custom, dus alles is mogelijk. Zo weet je zeker dat jouw pakket passend is bij jouw klanten of personeel.

We kunnen alles verpakken in een doos van gerecycled karton met sticker of een bedrukte doos. Alles is mogelijk.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor kerstpakketten?

Zorg dat jouw eindejaarsgeschenk alle verwachtingen overtreft met bijzondere en originele producten. Wij hebben wat inspiratie verzameld in onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.