Als je zoekt naar een ludieke manier om je zakelijke relaties te verbeteren dan ben je op het juiste adres. Zakelijke relaties verbeter je door het geven van relatiegeschenken. In deze blog zetten we alle waardevolle inzichten, tips en ideeën op een rij over het geven van geschenken aan je zakelijke relaties. We laten zien hoe je klanten, werknemers en partners kunt verassen doormiddel van zakelijke relatiegeschenken. 

Waarom zijn zakelijke relatiegeschenken belangrijk?

We beginnen bij het begin. Waarom zijn zakelijke relatiegeschenken belangrijk? Het geven van relatiegeschenken aan je zakelijke contacten is een slimme strategie om je als bedrijf te onderscheiden van de anderen en een blijvende indruk achter te laten. Relatiegeschenken bieden de mogelijkheid om je waardering uit te spreken. Het uitspreken van je waardering heeft tot gevolg dat je meer vertrouwen met je relaties opbouwt en daardoor creëer je een sterkere relatie. Of het nu gaat om het bedanken van uw loyale klanten, het versterken van de band met de partners of het motiveren van je werknemers, zakelijke relatiegeschenken spelen een cruciale rol bij het bevorderen van relaties. 

Het kiezen van het perfecte zakelijke relatiegeschenk

Bij Pelster Promotions nemen we graag alle zorg uit handen en regelen wij graag het relatiegeschenk, van het bedenken tot het leveren. Maar met welke factoren houden wij nu rekening om het perfecte geschenk voor jouw ontvangers te vinden. Hieronder hebben we de drie belangrijkste factoren op een rij gezet. 

1. Voor wie zijn de relatiegeschenken?

Het is belangrijk om te weten voor wie de geschenken zijn. Je moet dus  weten wat bijvoorbeeld de leeftijden zijn van de ontvangers. Liggen deze ver uit elkaar of juist niet. Zijn de ontvangers mannen of vrouwen of is het gemengd. Er moet een beeld gevormd worden van de ontvanger om zo een ideaal geschenk uit te kunnen kiezen. 

2. Houd het relevant

Zakelijke relatiegeschenken moeten relevant zijn aan het bedrijf of organisatie die de geschenken geeft. Zakelijke geschenken hebben ook de functie om de merknaam in de gedachten van de ontvanger te printen. Hierdoor is het van belang dat het geschenk een link heeft met het bedrijf of organisatie die het geschenk geeft. 

3. Kwaliteit

Het geven van kwalitatief hoge zakelijke geschenken staat bij ons hoog in het vaandel. Met een relatiegeschenk wil je immers een positieve indruk achterlaten en de ontvanger laten zien dat je waarde hecht aan een relatie. Daarom kiezen wij altijd voor geschenken die lang meegaan. Zo wordt de ontvanger bij ieder gebruik van jouw geschenk positief herinnert aan jouw bedrijf of organisatie. 

Populaire zakelijke geschenken

Nu we hebben verteld op basis waarvan wij relatiegeschenken uitkiezen is het tijd om enkele van de populairdere zakelijke relatiegeschenken op een rij te zetten. 

Luxe schrijfwaren

Een traditioneel geschenk dat vandaag de dag nog steeds erg populair is als relatiegeschenk is een stijlvolle pen van hoogwaardige kwaliteit. Het geven van een luxe pen straalt professionaliteit uit en wordt daarom vaak gegeven bij de formelere bedrijven zoals advocatenkantoren, accountantsbureaus, banken ect.  

Cadeau sets

Het is erg populair om niet een geschenk te geven maar een cadeau pakket. In zo’n pakket zitten producten die bij elkaar aansluiten zoals bijvoorbeeld een borrelplank waarbij een mooi kaasmes en een fles wijn wordt gegeven. Of bijvoorbeeld een sportieve versie waarbij een sporttas wordt gevuld met een waterfles en een handdoekje.

Duurzame relatiegeschenken

Milieubewustzijn wordt steeds belangrijker en daarmee ook steeds populairder. Duurzame relatiegeschenken die gemaakt zijn van bijvoorbeeld gerecycled materiaal, suikerriet of bamboe zijn enorm in trek. Door het geven van duurzame geschenken toon je je betrokkenheid bij duurzaamheid en verantwoord ondernemen. 

Zomergeschenken medewerkers

Hulp nodig?

Zakelijke relatiegeschenken zijn een effectieve manier om je zakelijke relaties te versterken en je bedrijf te laten opvallen. Met de juiste relatiegeschenken kun je je waardering tonen en sterkere relaties opbouwen. Bij het zoeken naar het ”juiste” zakelijke relatiegeschenk helpen we je graag. Wij zijn immer gespecialiseerd in relatiegeschenken. Neem contact met ons op en laat weten voor wie jij relatiegeschenken nodig hebt en wij komen geheel vrijblijvend met drie voorstellen. Vind je de voorstellen niks? Geen probleem je zit nergens aan vast en het kost je niks. 

Contact opnemen

Neem contact op met Mark (links) of Willem-Jan (rechts). Zij kunnen je helpen om het zakelijke geschenk te vinden dat aansluit bij de ontvangers maar ook bij jouw bedrijf of organisatie. 

Mark:

Mobiel: 06 – 534 993 47

E-mail: [email protected]

 

Willem-Jan

Mobiel: 06 – 511 553 13

E-mail: [email protected]

 
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.