Soms ben je voor een bepaald geefmoment op zoek naar kleine giveaways. Bijvoorbeeld voor een event, lancering of als extra cadeautje bij de levering van een order. Je kiest dan al snel voor de goedkoopste optie, omdat het vaak om grote aantallen gaat. En vaak zijn juist deze producten het schadelijkst voor het milieu. De kleine prijs is mogelijk door lage lonen en moeilijke werkomstandigheden in fabrieken in het Verre Oosten. Ook zal het niet lang meegaan, omdat er met goedkope materialen wordt gewerkt. Super zonde, want hierdoor heeft jouw giveaway niet de langetermijn-impact die je wilt. Daarom hebben we 10 duurzame weggevertjes voor je op een rijtje gezet zodat je wel het juiste effect krijgt!

Bedrukte magneet

Herinner je de magie nog van magneten in je kindertijd? Hoe bijzonder het was dat ze zomaar op de koelkast bleven hangen. Magneten zijn minder populair geworden, maar voor kinderen is deze ervaring nog net zo bijzonder. Daarom zijn bedrukte magneten een leuke weggever wanneer je een jonge doelgroep hebt. Deze ronde, kunststof variant wordt geproduceerd en bedrukt in Nederland!

Telefoonhouder strandstoeltje

Een telefoonhouder met een twist! Dit kleine strandstoeltje is gemaakt van hout en katoen en kan bedrukt worden op de stof. De grappige vorm valt op en staat leuk op de kast of het nachtkastje. Hiermee zal je doelgroep je herinneren!

rPET zadelhoes

Deze weggever heeft nog meer impact als je hem al om een fiets heen doet, bijvoorbeeld op het station. Een topvoorbeeld van guerilla-marketing en met dit product ook nog eens duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig rPET en te bedrukken met een logo of tekst aan de bovenzijde. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Springtouw met houten handvatten

Wil je je doelgroep verrassen met een sportief cadeau? Een springtouw is een origineel geschenk waar iedereen mee overweg kan. Gemaakt van houten handvatten en stevig gekleurd touw van 260 cm. Met bedrukking op de handvatten. De degelijke kwaliteit gaat lang mee.

Hersluitbaar doosje met pepermuntjes

Wij zijn geen groot fan van eenmalige etenswaren als relatiegeschenk. De wikkel verdwijnt in de prullenbak, samen met de herinnering aan jouw merk. Dit hersluitbare doosje vinden we wél leuk. Hij past perfect in de bekerhouder in de auto, waardoor menig bestuurder hem graag krijgt. Nadat de pepermuntjes op zijn, kan de ontvanger hem opnieuw vullen met zijn favoriete auto-snaai-snoepgoed. Geproduceerd in Europa!

Custom tijdelijke tattoo

Vroeger vonden we ze in de chipszakken, nu kun je ze custom maken met jouw logo/ontwerp; de tijdelijke tattoo. Een plakplaatje van 4×4 cm in full-color die met water op de huid kan worden aangebracht. Daar blijft hij een paar dagen zitten. Gemaakt in Hongarije en daardoor een leuke duurzaam weggevertje voor bijvoorbeeld op een festival.

Houten webcam cover

Dit weggevertje komt goed van pas voor alle laptopgebruikers. De houten webcam cover heeft een stevige plaklaag aan de achterkant waarmee je hem over de webcam plakt. Het schuifje kun je naar wens voor of naast de camera schuiven. Zo is de ontvanger beschermd tegen cybercrime. Gemaakt in Hongarije en personalisatie is mogelijk in gravering en bedrukking.

Personaliseerbare zonnebril

Deze zonnebril kun je zelf samenstellen door verschillende kleuren monteur en brilpootjes te combineren. Zo kun je hem goed laten matchen met jouw huisstijl. We bedrukken de pootjes daarna ook nog graag voor je. Ook deze wordt gemaakt in Hongarije.

Fairtrade katoenen tas

Met name voor wanneer je een duurzaam weggevertje op een event of viering zoekt, is de katoenen tas een leuke optie. Komt altijd van pas en wordt ook nog lang na het event gebruikt voor bijvoorbeeld boodschappen. Van Fairtrade katoen en met bedrukking.

Houten flesopener met gravering

Geen mens heeft genoeg flesopeners. Na elk feestje zijn ze magisch verdwenen, dus altijd prettig als je nog een back-up hebt. Deze flesopener is gemaakt van stevig hout en gaat jarenlang mee. Met een subtiele gravering blijft jouw bedrijf ook maanden na het event nog in de gedachten bij elk flesje dat ze openen.

Hebben we je interesse gewekt?

Vraag een offerte aan of laat ons team voor je verder zoeken. We helpen je graag!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.