Luxe zomergeschenken

Luxe zomergeschenken voor klant en personeel l Pelster Promotions

Wanneer je op zoek bent naar luxe zomergeschenken zal een frisbee of zonnebril echt niet voldoen. Voor een bijzonder geefmoment wil je indruk maken en met iets unieks komen. Deze producten zijn dan een mooie optie; ze zijn opvallend, bijzonder en worden niet vaak gegeven. Zo maak je impact!

Tafelhaard met gravering

Nederlanders zitten het liefst zo veel mogelijk buiten wanneer dit kan. Gezien het beperkt aantal mooie dagen rekken we het buitenzijn lang uit waardoor we ook ’s avonds in de tuin of op het balkon vertoeven. Daarom is deze tafelhaard een mooi zomergeschenk. Inclusief decoratieve steentjes en vlamdover. Hij brandt op bio-ethanol en we kunnen het glas en het steen graveren met jouw logo. De haard is van hoge kwaliteit en gaat daardoor jarenlang mee, een duurzaam cadeau.

Picknickkleed in meeneemtas

Zeker in grote steden wordt in de zomer veel gepicknickt. Veel lekkerder om met je voeten in het gras te zitten dan op je hete balkon. Dit picknickkleed is voor deze doelgroep dan ook een mooi zomergeschenk. Je neemt hem opgevouwen als tas mee, doet eventueel sleutels en telefoon in het ritsvakje en legt hem op locatie snel uit. Na de picknick vouw je hem gemakkelijk weer op en kun je hem weer meenemen. Subtiel te bedrukken met jouw logo. Gemaakt van hoogwaardig polyester en daardoor een blijvend geschenk.

Hammam doek van gerecycled katoen

Hammamdoeken worden steeds populairder in de zomer. Je kunt ze gebruiken als sjaal, picknickkleed, handdoek en decoratie. Deze variant is gemaakt van 50% katoen en 50% gerecycled katoen en is heel fijn materiaal. Daardoor heerlijk luchtig voor in de zomer. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en op meerdere manieren te personaliseren. Bijvoorbeeld een full-color sleeve, bedrukt label of borduring op de doek zelf. Handgemaakt in Turkije en transportuitstoot blijft daardoor beperkt.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor luxe zomergeschenken?

De zomer biedt talloze mogelijkheden om als bedrijf op in te spelen met een passend geschenk. Als je op onze website niet kunt vinden wat je zoekt, is onze ideeënbox misschien de uitkomst. Hier hebben we veel zomerse geschenken in verzameld. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.