Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint… Halverwege november zet Sinterklaas weer voet aan wal. Hij wordt met veel enthousiasme opgewacht door jong en oud. De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan en daar horen natuurlijk cadeaus bij! In ieder kinderhuishouden staat de schoen voor de haard, maar ook in het bedrijfsleven is het leuk om er aandacht aan te schenken. Of je nu het personeel extra wil bedanken of juist de klanten extra in het zonnetje wil zetten, mooie sinterklaasgeschenken worden altijd gewaardeerd! We zetten een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje.

Sinterklaas personeelsgeschenk

Als je denkt aan Sinterklaas, denk je aan gezelligheid, lekkers en cadeaus. Deze ingrediënten hebben wij dan ook gecombineerd voor de perfecte sinterklaasgeschenken. Daarnaast vinden wij bij Pelster duurzaamheid erg belangrijk. Dit vertaalt zich in producten waar iemand lang plezier van heeft en in producten waarvoor gebruik is gemaakt van duurzame materialen of die bijvoorbeeld geproduceerd zijn in Europa.

Custom schort met ovenhandschoen

Zoals hierboven al is benoemd horen lekker eten en gezelligheid bij de feestdagen. Dit stoere schort met PU lederen details zorgt er niet alleen voor dat je in stijl in de keuken staat, maar ook dat de feestkleding netjes blijft. Maak dit cadeau persoonlijk door op het PU lederen voorvak jouw bedrijfslogo te laten graveren. Het schort en de handschoen worden in een geschenkverpakking geleverd.

Kaasset met glas

Zet sfeer op tafel met een gezellige kaasplank tijdens pakjesavond. Dit mooie model is gemaakt van acaciahout en wordt geleverd met twee mesjes en een kaasprikker. Laat ‘m nog even graveren met jouw logo en je hebt een perfect cadeau voor de feestdagen!

Vanille geurkaars

Bij de feestdagen horen natuurlijk ook lichtjes. Of dat nu lampjes buiten in de bomen zijn, een haard die brandt of de gezelligheid van kaarsen binnen. Van deze heerlijk ruikende geurkaars kun je lekker lang genieten aangezien hij maar liefst 40 uur brandt! Een ideaal geschenk voor de winterse dagen.

Kleine sinterklaasgeschenken voor je klanten

Rondom de feestdagen waarderen klanten het enorm als er aan een leuk geschenk is gedacht. Het hoeft niet groot, de intentie zegt vaak genoeg. Dit kan in allerlei vormen, net wat bij jouw bedrijf past. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van relatiegeschenken voor de feestdagen voor een minder groot budget.

Blik stroopwafels

Acht heerlijke stroopwafels met karamelvulling. Het blik kan naar wens bedrukt worden met het bedrijfslogo voor nét even dat beetje extra. Het blik is navulbaar, dus zo blijft hij vast en zeker wat langer staan op de keukentafel.

Houten mikado spel

Tijdens pakjesavond komen de spelletjes vanzelf tevoorschijn. Zo ook dit leuke mikado spel. Dit houten doosje is weer te graveren met jouw logo en iedere keer als het spel gepakt wordt, zullen ze terug denken aan wanneer ze het gekregen hebben.

Eco flessenopener

Bij ieder feestje komt een flessenopener goed van pas! Zeker zo’n mooie van beukenhout die ook als sleutelhanger aan je sleutelbos kan. Geef dit als geschenk mee aan je klanten en ze zullen iedere keer bij het openen van een fles jouw logo zien.

Geïnspireerd geraakt? 

Laat ons team je helpen bij het samenstellen van het perfecte Sinterklaas cadeau!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.