Op zoek naar professionele bedrijfskleding in omgeving Zeist?

De wereld van bedrijfskleding is enorm. Het is lastig om een goede partij te vinden die jouw wensen begrijpt en waarvan je zeker weet dat de kwaliteit goed is. Wij hebben als partner in relatiegeschenken de laatste jaren al veel bedrijfskleding mogen verzorgen voor bedrijven in omgeving Zeist en Utrecht. En dan houden we het niet alleen bij overhemden en T-shirts. We kijken echt welke kleding past bij jouw branche en bedrijf en aan welke eisen het eventueel moet voldoen.

Vrijblijvende passessie

Je krijgt één van onze accountmanagers als vast contactpersoon. Samen met hem ga je zoeken naar de mooiste en passende werkkleding. Daarbij komt hij graag langs voor een vrijblijvende passessie. Zo kun je de kleding van dichtbij bekijken, de stoffen voelen en ben je 100% zeker van de juiste maat. Zodra je de beste artikelen hebt uitgekozen, regelt de accountmanagers alles voor je. De bestelling van juiste maten, borduring/bedrukking en eventueel verschillende afleveradressen. Jij hebt er geen werk meer aan!

Bedrijfskleding voor alle branches

De meeste werkkleding uit onze collectie is geschikt voor alle branches, zoals overhemden, jassen of broeken. Daarnaast hebben we nog branche-specifieke kleding, bijvoorbeeld voor de bouw of automotive. Onze accountmaganers kijken graag mee wat het beste bij jouw bedrijf past.
Neem contact op

Een greep uit onze collectie werkkleding

Bedrijfskleding met logo

Doordat wij al jaren ervaring hebben met relatie- en personeelsgeschenken, zijn we helemaal thuis in de wereld van personalisatie. Daarom kunnen we je goed advies geven over de juiste personaliseringsmethode van jouw bedrijfskleding. Zo kunnen we de werkkleding borduren of bedrukken, maar ook geven we graag advies over de kleur knopen, stiksels of rits. Zo kun je de kleding helemaal afstemmen op je huisstijl.

ACCOUNTMANAGERSMARk & WILLEM-JAN

[email protected]06 – 534 993 47

[email protected]06 – 511 553 13

Laat ons contact met je opnemen:

  Over ons

  Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen.

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  [email protected]

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur