Brievenbuspakketjes zijn sinds de coronatijd helemaal omarmd. Niet alleen voor het thuiswerkende personeel, maar ook als persoonlijk geschenk voor jouw vaste klanten. Doordat het thuis wordt afgeleverd, is het een grote verrassing voor de ontvanger. Je kunt de brievenbuspakketjes natuurlijk volledig zelf samenstellen, als de producten erin maar plat genoeg zijn. Voor de zomer hebben we dit brievenbuspakket samengesteld met overheerlijke wijn en mojito, verpakt in een vrolijk doosje.

Wijn & Cocktail in een zakje

Oneglass is een fantastisch nieuw merk voor drank in een zakje. De inhoud van 100ml is precies genoeg voor 1 glas en de verpakking is snel en lekvrij te openen, zelfs wanneer je er al 4 op hebt. Hij is er in verschillende varianten wijn en cocktail, zoals Long Island Iced Tea, Manhattan, Cabermet Sauvignon en Pinot Grigio. In alle varianten zit redelijk wat alcohol, dus dit geschenk is alleen geschikt voor een doelgroep van 18+.

Zonnebril met spiegelglazen

Een zonnebril is een goed product voor in een brievenbuspakket. Wanneer hij is opgevouwen past hij gemakkelijk in het doosje en door zijn stevigheid zal het niet snel beschadigen. Deze zonnebril is van degelijk kunststof en gaat daardoor lang mee, je geeft de ontvanger hiermee een duurzaam cadeau. De pootjes en glazen zijn gekleurd en de glazen zijn ook spiegelend voor een extra speels effect.

Verpakt in een full-color custom doosje

Een simpel wit doosje is natuurlijk prima, maar het is leuker om een full-color bedrukt doosje te versturen. Zo is het uiterlijk al een cadeautje op zich. Wij kunnen brievenbusdoosjes volledig custom ontwerpen zodat het past bij jouw bedrijf en doelgroep en de boodschap extra goed overbrengt. Ter aanvulling kunnen we er nog een snack in kwijt, zoals een plat zakje nootjes of deze zoutsticks.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor brievenbus zomerpakketten?

De zomer biedt talloze mogelijkheden om als bedrijf op in te spelen met een passend geschenk. Als je op onze website niet kunt vinden wat je zoekt, is onze ideeënbox de uitkomst. Hier hebben we veel zomerse geschenken in verzameld. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.