Bestaat jouw bedrijf 1 jaar en wil je dat goed vieren? Wij zijn van mening dat elk jubileum gevierd moet worden, want er is altijd reden voor een feestje. Relatiegeschenken zijn een mooie manier om je jubileum te vieren. Daarom hebben we ook al een blog geschreven met inspiratie voor geschenken van een 20-jarig bedrijfsjubileum. In deze blog geven we ideeën voor de mooiste geschenken voor het 1 jarig bestaan van jouw bedrijf.

Katoenen relatiegeschenken voor 1 jarig bestaan

Het eerste jubileumjaar wordt ook wel het katoenen jubileum genoemd. Hier kun je op het gebied van geschenken alle kanten mee op. Je kunt onderstaande producten aan je klanten geven om het jubileum te vieren of aan je medewerkers om ze te bedanken voor een fantastisch eerste jaar. Natuurlijk kunnen je ook meerdere producten combineren zodat je een volledig geschenkpakket hebt.

  1. Schoudertas katoen OEKO-TEX
  2. Notitieboek kurk & katoen met bijpassende pen
  3. T-shirt duurzaam katoen
  4. Hammamdoek van 50% katoen en 50% gerecycled katoen
  5. Boter- kaas en eierenspel in katoenen zakje
  6. Duurzaam katoenen schort

Giveaways voor op je 1 jarig jubileumfeest

Organiseer jij een event voor je klanten/personeel om je 1 jarige bestaan te vieren? Als je dit goed wilt afsluiten, kun je passende giveaways meegeven aan de bezoekers. Hierdoor worden ze nog eens extra verrast en worden ze elke keer opnieuw herinnerd aan hoe gaaf jouw bedrijf is. Het is belangrijk dat je bij de keuze voor een giveaway kijkt wat er past bij jouw bedrijf en doelgroep. Wanneer je een B2C bedrijf hebt met een jonge doelgroep, is een pen bijvoorbeeld niet de beste keuze. Terwijl dit bij een B2B bedrijf wel weer goed kan uitpakken. Mocht je dit moeilijk vinden, kan ons team met je meedenken. Met onze ervaring komen we altijd tot een passend product! Feestelijke giveaways voor een klein budget zijn bijvoorbeeld:

  • Sleutelhanger. Bijvoorbeeld voor de bouw met mini-rolmaat, voor de horeca in de vorm van een blikopener etc.
  • Snoep/koek in bewaardoosje of blik
  • Kaartspel
  • Strandbal

Wij denken graag met je mee

Vraag vrijblijvend een voorstel aan met passende jubileumgeschenken voor jouw bedrijf waarmee je indruk maakt.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.