Wanneer je als bedrijf in de zomer op bijvoorbeeld een event of fair staat of je organiseert zelf een evenement, heb je natuurlijk wel een giveaway nodig. Hiermee geef je bezoekers een herinnering aan het betreffende event en zullen ze een aantal weken later alsnog aan jouw bedrijf denken. We kennen allemaal de pennen en flesjes water, maar dit is ondertussen wel wat afgezaagd. Daarom hebben we hier 3 zomer giveaways getoond die echte waarde bieden en niet direct in de prullenbak belanden.

Stevige strandtas van jute en katoen

Deze mooie strandtas is gemaakt van 75% jute en 25% katoen en komt in 3 kleuren; rood, zwart en blauw. Door de kleur van het jute en en de streepjes op de onderkant van de tas heeft de tas een zomerse uitstraling. Door het stevige materiaal kun je alle benodigdheden voor een dagje strand meenemen zonder problemen. Met zeefdruk kunnen we hem personaliseren, bijvoorbeeld met een zomers logo of passende tekst. Wanneer je jouw merk er subtiel opzet, zullen ontvangers hem graag gebruiken.

Powerbank met bedrukking

In de zomer zijn we veel buiten de deur. Terrasjes in de stad, bivakkeren op het strand en uitjes met de trein door heel het land. Zonde als je aan het einde van de dag gestrand bent met een lege telefoon zonder navigatie of OV routeplanner. Daarom is een powerbank voor de zomer een leuke giveaway, zo ben je hun redder in nood. Deze variant is rechthoekig en in meerdere kleuren verkrijgbaar. We kunnen hem bedrukken met je logo of tekst voor extra herkenbaarheid.

Duurzame zonnebril van tarwestro

Een zonnebril wordt vaker als giveaway gegeven, maar blijft een gewaardeerd product. Je legt ze in de auto, in je tas of op het werk, dus je kunt er geen genoeg van hebben. Zeker in de zomer gaan ze vaker kapot of raken we ze kwijt. Deze duurzame zonnebril is gemaakt van meer dan 70% tarwestro, aangevuld per polyprop voor extra stevigheid. Door het tarwestro is het een licht brilletje en daardoor perfect als zomerse giveaway.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor zomer giveways?

De zomer biedt talloze mogelijkheden om als bedrijf op in te spelen met een passend geschenk. Als je op onze website niet kunt vinden wat je zoekt, is onze ideeënbox de uitkomst. Hier hebben we veel zomerse geschenken in verzameld. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.