Op festivals zijn mensen in hun beste humeur. Als jij er als bedrijf aanwezig bent als sponsor, met een stand of een activiteit, dan is het slim om ervoor te zorgen dat je doelgroep je herinnert. Je kunt dan een simpel flyertje meegeven, maar die verdwijnen toch ergens op het festivalterrein op je grond. Dat heeft weinig zin, zeker bij de jongeren. Je kunt beter inspelen op hun behoeftes. Op festivals zijn ze vaak in een gekke bui, waardoor je veel meer kunt uitproberen met giveaways. Geef cadeaus die mensen willen hebben op een festival en zorg dat die behoefte zich verspreid. Als je het goed doet, willen straks alle bezoekers jouw giveaway hebben. Geef ze iets waar ze de hele dag en eventueel langer plezier van hebben, zodat ze je niet snel zullen vergeten.

Festivalhoed in verschillende vormen en kleuren

Gekke festivalhoeden zijn altijd een schot in de roos. Zolang het gratis is, wilt iedereen er een hebben. Ontwerp hem in een idioot model en in een opvallende kleur die past bij jouw huisstijl. Plaats er een pakkende boodschap op die je niet helemaal serieus neemt. Als je er dan nog subtiel je naam op zet, is je doel bereikt. Veel mensen zullen ermee lopen en hem ’s avonds weer meenemen naar huis. Daar wordt hij bij elk feestje of event weer uit de kast getrokken. De getoonde cowboyhoed is pas één van de tientallen mogelijkheden. We produceren ze allemaal in Europa en beperken zo de transportuitstoot.

Gepersonaliseerde plaktattoo

Plaktattoos zijn een leuke giveaway op een festival. Deze zijn gemaakt van hoge kwaliteit cosmetische ingrediënten en daardoor zeer geschikt als giveaway. Je kunt hem volledig full-color ontwerpen, waardoor je veel creatieve vrijheid hebt. Verwerk je logo bijvoorbeeld in een grappige afbeelding zodat de bezoekers de tattoo echt gaan gebruiken. Hij blijft 7 dagen zitten, dus de bezoekers zullen zich jouw bedrijf sowieso nog een week herinneren!

Oordopjes in doosje met logo

Op festivals staat de muziek vaak keihard, vooral dichtbij de podia zijn oordopjes aan te raden. Toch vergeet waarschijnlijk de helft van de bezoekers ze mee te nemen. Wees daarom de redder in nood en geef ze een setje oordopjes als giveaway, De twee gele oordopjes hebben een dempingswaarde van SNR 36dB en zijn comfortabel om te dragen. Ze komen in een kartonnen doosje die je full-color aan alle zijden kunt bedrukken, waardoor je jouw bedrijf goed onder de aandacht brengt. De oordopjes en de verpakking worden in Europa geproduceerd.  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor geschenken en giveaways op events?

Een event biedt talloze mogelijkheden om iets extra’s te doen voor je klanten. Daarom hebben we de leukste inspiratie verzameld in onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!