Een kleine blijk van waardering voor je personeel

Een kleine blijk van waardering voor je personeel l Pelster Promotions

Soms verdient je personeel gewoon extra waardering. Een behaalde target, een nieuwe klant of gewoon omdat je team zo goed bezig is. Met een klein presentje kun je al een enorme impact maken. Het gaat om het gebaar dat je hen iets geeft, dat je laat zien dat je blij met ze bent. Als je dan ook nog eens een relatiegeschenk geeft waar ze echt iets aan hebben en wat lang meegaat, is de verrassing compleet.

Rond blik gevuld met overheerlijke koekjes

Een simpel blik is saai, maar een gevuld blik is altijd goed. Zeker als hij vol zit met heerlijke ambachtelijke zandkoekjes. Of krakelingen, of mergpijpen, zolang het maar lekker is. Zodra deze naar binnen zijn gewerkt, houdt je personeel een handig en stevig blik over. Deze kunnen ze meenemen naar huis om hier zelf een koekverzameling in te bewaren. Of ze laten hem op het werk om andere dingen in te bewaren. Blikken zijn multifunctioneel en gaan daardoor lang mee. Een duurzaam geschenk dus. Je kunt deze bedrukken met een full-color sticker op het deksel, maar er zijn nog 100 andere opties.

Lunchpot voor onderweg

Als werkgever of teamleider wil je jouw collega’s natuurlijk in de beste gezondheid zien. Deze lunchpot voor onderweg van Mepal is dan een perfecte blijk van waardering. Lichtgewicht en ruimte voor 500ml aan lunch. Bijvoorbeeld een soep, salade of restje van het avondeten. De pot kan in de magnetron, waardoor je de maaltijd gemakkelijk warm maakt en direct uit de pot kunt eten. Ook kan hij nog in de vaatwasser en kun je hem bedrukken met je eigen tekst, logo of full-color design. Geproduceerd in Nederland en daardoor duurzaam in transport!

Rituals geurstokjes

Vroeger een suf cadeau, maar tegenwoordig zeer gewild; geurstokjes voor in je interieur. Rituals is een merk dat geuren heeft voor iedereen. Koop er een aantal van elke geur in zodat je collega’s eventueel kunnen ruilen. Zo hebben ze er ook echt wat aan. Je kunt de flacons zelf bijvullen en de houten stokjes zijn opnieuw te gebruiken. Daarnaast zien ze er luxe uit en staan ze daarom mooi in elk interieur. Een geschenk dat net iets anders dan anders is, maar zeker succesvol.  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor personeelsgeschenken?

Met personeelsgeschenken kun je ontzettend veel kanten op. We kunnen dan ook niet alles tonen op onze website. Daarom hebben we nog veel producten verzameld in onze gratis ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier, je ontvangt hem dan direct in je mailbox!