Veel bedrijven kiezen ervoor om alleen met kerst een pakket aan hun medewerkers en/of klanten te geven. Des te leuker om eens een ander moment te kiezen voor een passend geschenk of een leuke attentie. Denk bijvoorbeeld aan de dag van de leerkracht of natuurlijk Pasen! Op dit blog laten we de leukste Pasen relatiegeschenken zien en leggen we de voordelen uit van blijvende geschenken.

De voordelen van duurzame relatiegeschenken

Geschenken waar de ontvanger echt iets aan heeft zijn veel leuker om te geven dan geschenken die snel achter in een kast of in de prullenbak verdwijnen, dat is logisch! Maar er zijn nog een aantal voordelen van het geven van duurzame Pasen relatiegeschenken:

  • het creëert loyaliteit van de ontvanger richting jouw bedrijf;
  • het geschenk wordt echt gebruikt waardoor jouw bedrijf geregeld even onder de aandacht komt van de ontvanger;
  • met het geven van duurzame geschenken ga je verspilling tegen.

Wil je meer weten over onze visie op het gebied van duurzaamheid? Lees hier verder!

Maar hoe kies je nu een duurzaam geschenk? Dat doe je vooral door goed te kijken naar de kwaliteit van de producten met de ontvangers in je achterhoofd. Iets bruikbaars van mooie kwaliteit wordt zelden weggegooid, dus investeer daarin. Uiteraard helpen wij je ook graag met het vinden van hét perfecte geschenk!

Inspiratie voor Pasen relatiegeschenken

Rond Pasen wordt het weer mooier, de natuur komt tot bloei en het leven begint zich weer meer buiten af te spelen. Een passend en blijvend Pasen relatiegeschenk moet daar dan ook goed op aansluiten. We geven je een aantal leuke ideeën voor verschillende budgetten!

Chocolade Paashaas

Dit ziet er niet alleen geweldig uit om te geven, deze Belgische chocolade is ook nog eens heerlijk! Deze paashaas is maar liefst 20 bij 20 cm, dus jouw medewerkers of klanten zullen lang genieten van dit geschenk. Uiteraard kunnen we de verpakking personaliseren naar jouw wensen en huisstijl.

Picknickmand

Tijdens het paasweekend gaan veel mensen lekker de hort op. Naar het bos, het strand of naar de duinen. Deze stijlvolle en handige picknick mand is dan natuurlijk een geschenk waar iedereen lang plezier van heeft! Er zitten zelfs twee uitneembare koeltasjes in om de producten heerlijk koel te houden. Je kunt dit pakket goed uitbreiden met bijvoorbeeld een flesje wijn, goede kaasjes of een picknick-kleed.

Paasplank

Deze houten plank maakt de paastafel helemaal af! Leg er allerlei heerlijke broodjes op die net uit de oven komen of natuurlijk de geschilderde ‘eitjes’! We kunnen de planken voor je laten graveren met een leuke Paasboodschap voor jouw medewerkers of klanten. Reken maar dat dit geschenk erna ook nog zeer geregeld gebruikt gaat worden.

Ben je benieuwd naar onze recente projecten? Bekijk ze hier!

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte Pasen relatiegeschenk
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.