Maandag 30 maart is de officiële start van de lente! Het weer wordt lekkerder en mensen gaan weer naar buiten. In de lente vallen ook allerlei leuke ‘geef momenten’ zoals de dag van zorg, Pasen en koningsdag. Voor veel bedrijven is Kerst een standaard moment in het jaar voor een geschenk, maar daardoor is het des te leuker om je medewerkers eens te verrassen door leuke voorjaarsgeschenken te geven. Uiteraard wel passend bij het bedrijf en de ontvangers én natuurlijk duurzaam zodat de ontvanger er ook echt iets aan heeft. Op dit blog geven we je de leukste tips voor voorjaarsgeschenken!

Duurzame geschenken

Bij Pelster staat duurzaamheid voorop als we brainstormen over geschenken voor klanten. Duurzame voorjaarsgeschenken hebben allerlei voordelen:

  • Een duurzaam geschenk wordt daadwerkelijk gebruikt;
  • met het geven van duurzame voorjaarsgeschenken ga je verspilling tegen;
  • de ontvanger zal het geschenk een veel langere tijd bewaren;
  • de ontvanger ziet dat er moeite is gestoken in het geschenk waardoor er een band en loyaliteit ontstaat.

Aan dit lijstje hierboven zie je dat de voordelen van duurzame geschenken eindeloos zijn, zowel voor jouw bedrijf en de ontvangers als voor onze aarde. Bij het kiezen van duurzame geschenken moet je jezelf een paar belangrijke vragen stellen bij ieder product. Bijvoorbeeld of het iets is wat je de ontvangers echt ziet gebruiken, of de producten op een verantwoorde manier en locatie geproduceerd zijn en of het aansluit bij jouw bedrijf. Kijk daarnaast uiteraard ook naar de kwaliteit van de producten, anders kan het alsnog zo de prullenbak in.

Wil je meer weten over waarom wij veel waarde hechten aan producten uit Europa? Lees dan dit blog.

Inspiratie voor voorjaarsgeschenken

Voor voorjaarsgeschenken is het natuurlijk leuk om te kijken naar producten die mensen buiten kunnen gebruiken. Buitenlucht is nu eenmaal goed voor lichaam en geest, hoe cliché dat ook klinkt. Stuur je medewerkers en/of klanten op pad met onderstaande voorjaarsgeschenken!

Picknick in het voorjaar

Een van de leukste dingen om te doen met mooi weer is de natuur in. Neem deze geweldige mand vol lekkers mee en je kunt uren genieten met het gezin of vrienden. De mand beschikt zelfs over twee uitneembare koeltassen, zodat alles heerlijk vers blijft. Ultiem voorjaarsgeschenk!

Dit geschenk kun je ook nog goed aanvullen met bijvoorbeeld lekkere kaasjes of een picknickkleed.

Paddle set

Wie daag jij uit voor een potje? Deze milieuvriendelijke paddle rackets zijn gemaakt van dennen- en lindehout en de kurkbal is gemaakt van eikenschors. Ideaal dus voor op het strand! Een deel van de winst gaat ook nog eens naar organisaties die zich inzetten voor de bescherming en behoud van het milieu. Duurzamer kan niet!

Deze paddle set kan natuurlijk ook goed toegevoegd worden aan de picknick mand hierboven.

GET HOOK’D’!

Fietsen wordt weer steeds populairder. Zéker nu de elektrische fietsen zo in opkomst zijn. Dit handige 100% Nederlandse product is perfect om jouw medewerkers en/of klanten een zetje te geven om ook hun boodschappen op de fiets te gaan doen.

Bevestig eenvoudig deze tassenhouder aan de bagagedrager van je fiets en je kunt met gemak twee tassen kwijt. Geen gedoe meer met boodschappen overhevelen in de fietstassen. Combineer deze van 100% gerecyclede PE-kunststof gemaakte tassendrager met bijvoorbeeld een leuke canvas boodschappentas met bedrijfslogo!

Insectenhotel

Voor de ware natuurliefhebbers is dit natuurlijk een geweldig voorjaarsgeschenk! Geniet van de vlinders en lieveheersbeestjes in je tuin, want dit insectenhotel biedt bijvoorbeeld onderdak aan bijen, vlinders, lieveheersbeestjes en andere insecten.

Voor een persoonlijke touch is het hotel uiteraard te graveren met jouw bedrijfslogo, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een passende slogan.

Tafel Barbecue

Deze tafel BBQ staat garant voor een gezellige avond in de buitenlucht! Door het formaat kun je hem gemakkelijk meenemen naar bijvoorbeeld het strand of een eilandje tijdens een rondje Loosdrecht met de boot.

De houten afdekplaat kun je laten graveren met jouw bedrijfslogo én gebruiken als serveerplank. Ideaal! Zoek uiteraard wel een hittebestendige ondergrond.

Vul het pakket nog aan met een BBQ tang, kolen of een flesje wijn. Reken maar dat iedereen hier enthousiast van wordt!

Ben je benieuwd naar de mooie geschenken die wij al voor andere bedrijven hebben mogen leveren? Bekijk dan eens onze recente projecten.

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte voorjaarsgeschenk!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.