Over iets meer dan een week is het alweer officieel herfst. We hopen natuurlijk allemaal om nog lekker te kunnen genieten van een zachte nazomer, maar dat weten we in Nederland nooit. Daarom is het onze tip om nu al na te denken over leuke herfst relatiegeschenken voor jouw medewerkers. Zéker als je wil scoren met een tof gepersonaliseerd geschenk! Onze tweede tip is om te kiezen voor herfst relatiegeschenken waar de ontvangers ook echt iets aan hebben. Hieronder geven we een aantal leuke tips en leggen we uit wat de voordelen van bedrukte relatiegeschenken zijn voor jouw bedrijf.

Herfst relatiegeschenken

Relatiegeschenken waar goed over nagedacht is, worden extra gewaardeerd. Hierboven haalden we het al vlug aan: kies voor een geschenk waar iemand iets aan heeft. Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk, maar duurzame relatiegeschenken hebben ook nog een groot voordeel. Als de geschenken met jouw logo van goede kwaliteit zijn en de ontvanger het dus voor langere tijd kan gebruiken, wordt jouw logo vaker gezien. Dit lijkt misschien bij personeelsgeschenken minder uit te maken, maar dat is zeker niet het geval. Stel jij geeft jouw medewerkers zo’n handige regenponcho, dan is jouw logo vaker op straat te zien. Dat zorgt voor herkenning bij potentiële klanten.

We hebben in een eerdere blog al eens aangehaald dat een gemiddeld persoon een logo een keer of 7 gezien en/of gehoord moet hebben voordat hij/zij overgaat tot aankoop of aanvraag. Dit heeft te maken met vertrouwen krijgen in het bedrijf. Herkenning zorgt voor vertrouwen en vertrouwen zorgt dus voor actie. Met dit in je achterhoofd, kun je bij het uitzoeken van een relatiegeschenk iets verder kijken dan alleen een leuk uitziend geschenk. Uiteraard geven we een aantal voorbeelden.

Luxe paraplu

Het voorbeeld van de regenponcho dat we hierboven benoemden, geldt natuurlijk ook voor een paraplu. De een gebruikt ‘m tijdens een ronde bos met de hond op een regenachtige dag en de ander op het schoolplein tijdens het wachten op de kinderen. Een paraplu is dus een geschenk waar de ontvanger echt iets aan heeft en zal daardoor geregeld gebruikt worden. Op die manier wordt jouw logo dus ook vaak gezien. Wij adviseren dan wel om te kiezen voor een luxer model. Als jij de keuze hebt tussen een kwalitatief goede en dus fijne paraplu in gebruik en een goedkope variant die bij de eerste beste windvlaag binnenstebuiten zit, welke zou jij dan gebruiken?

Deze paraplu is 100% duurzaam. Ze worden namelijk gemaakt van RPET. Dit materiaal wordt gewonnen door het recyclen van plastic flessen die uit de oceanen worden gehaald. Door voor deze paraplu te kiezen, steun je Plastic Bank. Plastic Bank is een sociale onderneming die tot doel heeft om het plastic afval uit de oceanen op te ruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen te bieden aan arme gemeenschappen. Een geschenk geven met zo’n mooi doel, geeft nog leuker!

RPET regenponcho

Steeds meer werknemers zien de voordelen van op de fiets naar het werk gaan. Het combineren van het noodzakelijke reizen en bewegen is natuurlijk erg efficiënt. Maar in Nederland komen we nog wel eens een onverwacht regenbuitje tegen. Stimuleer jouw medewerkers om dan toch lekker de fiets te pakken door ze een luxe regenponcho te geven. Laat ze personaliseren voor een persoonlijke touch!

Thermosbeker

Deze dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde RVS thermosbeker heeft een mooi tijdloos ontwerp in een perfecte maat. Hij is ideaal voor in de auto aangezien de thermosbeker met één hand bediend kan worden én 100% mors- en lekvrij is. Koude dranken blijven zo’n 12 uur koud en warme dranken 5 uur warm! Ideaal geschenk voor jouw personeel dat ze het hele jaar door kunnen gebruiken. Laat ze wel nog graveren met jouw logo!

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte herfst relatiegeschenk!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.