In het najaar en de winter slaan we met zijn allen de handen om een mok warme thee. In Nederland zijn we alleen nog niet heel creatief met thee. Vaak blijft het toch bij zakjes van Pickwick of AH huismerk. Zonde, want er is zoveel meer mogelijk! Daarom hebben wij dit thee kerstpakket samengesteld met de producten van MixTea. Hierbij meng je zelf je favoriete thee en smaakmakers, zodat je altijd een unieke kop thee hebt. Wij zijn fan!

Startersset van MixTea

Eén soort thee met 4 smaakmakers om mee te mixen. Door te variëren met hoeveelheid en tijd dat je de thee laat trekken, kun je hem zelf sterker / zwakker te maken. Je verzamelt alles in een thee-ei en dan kun je genieten van een uniek kopje! Doordat je ook geen voorverpakte thee meer hoeft te kopen, beperk je plastic afval.

Dubbelwandige theefles met filter

MixTea bestaat uit losse thee en smaakmakers, dus dit moet je laten trekken in een thee-ei of filter. Deze theefles is daarom een perfecte aanvulling in dit pakket. Gemaakt van dubbelwandig glas waardoor de thee goed warm blijft. De dop is van hout en het filter is groot genoeg om veel MixTea in kwijt te kunnen. Te bedrukken met je logo op het glas!

Thee-ei

Thuis drink je niet uit de fles, maar waarschijnlijk gewoon uit een mok. Een thee-ei maakt dit pakket dan helemaal compleet. Met stevige sluiting en genoeg ruimte voor veel ingrediënten.

Thee kerstpakket

Dit pakket is ook geschikt als kerstpakket! We kunnen hem bijvoorbeeld uitbreiden met etenswaren voor bij de thee of weckpotjes om de losse thee in te bewaren. Neem gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden voor jouw budget!