Eind augustus worden de rugtassen weer ingepakt, fietsbanden opgepompt en leuke outfits uit de kast getrokken. De scholen gaan weer open! Ook voor scholen kunnen onderwijs relatiegeschenken goed worden ingezet. Denk aan een diploma uitreiking of een eerste schooldag. Genoeg momenten om extra aandacht aan te geven! En hoe kun je dat nu beter doen dan met een mooi samengesteld cadeau perfect passend voor het moment? In dit artikel vind je de leukste inspiratie voor onderwijs relatiegeschenken voor jouw school.

Schoolgeschenken

Wat is nu het perfecte onderwijs relatiegeschenk? Dat is afhankelijk van heel veel factoren. Zo is er een groot verschil tussen basisonderwijs en middelbaar onderwijs, tussen geschenken voor leerkrachten of leerlingen en natuurlijk voor welk event de geschenken bedoeld zijn. Hieronder geven we een aantal leuke ideeën!

Giveaways voor een open dag

Tijdens de open dagen moet de school natuurlijk goed voor de dag komen. Dit wordt gedaan door leuke experimenten in het scheikunde lokaal en door vrolijke leerlingen rondleidingen te laten geven. Maar hoe onthouden al die potentiële leerlingen jóuw school na al die bezoeken? Simpel! Zorg bijvoorbeeld voor een leuke duurzame goodiebag om mee te geven. Door de juiste producten te kiezen die lang mee gaan, zullen ze ook echt gebruikt gaan worden. Maak het nog persoonlijker door een tekst met logo toe te voegen zodat iedere keer het logo te zien is als het product gebruikt wordt.Daarnaast laat dit zien dat de school tijd en aandacht heeft gestoken in iets leuks voor de gasten van de open dag en dat wordt áltijd gewaardeerd.

Giveaways voor de examenperiode

De vlaggen gaan uit voor de examenleerlingen! Een moment om nooit meer te vergeten na al dat harde werk. Het is ook de uitgelezen kans om de examenleerlingen te feliciteren en om zo’n mooie periode wat extra kracht bij te zetten d.m.v. een klein geschenk. Voor ieder moment is iets anders leuks te verzinnen. Vaak begint de periode voor de eindexamenleerlingen met de ‘stunt’ gevolgd door de examens. De stunt is natuurlijk een groot feest en vaak met mooi weer. Zonnebrand in gepersonaliseerde tubes is voor dit event een topper! Tijdens de lange spannende dagen van de examens kunnen de leerlingen wel een oppepper gebruiken. Denk hier dus aan een gepersonaliseerde bidon en een doosje met pepermuntjes met een kleine motiverende boodschap. Reken maar dat de leerlingen meer ontspannen hun examens ingaan met zo veel aandacht vanuit de school.

Om mee te geven bij een diploma-uitreiking

Dan komt natuurlijk het belangrijkste event: de diploma uitreiking! De leerlingen vliegen uit en gaan hun dromen achterna. Om ze met vol vertrouwen en liefde de toekomst tegemoet te laten gaan, kun je bijvoorbeeld een mooi notitieboekje met een door de mentor geschreven persoonlijk berichtje mee geven. Dit zijn de kleine dingen die het doen, die mensen onthouden! Dus naast dat dit voor de leerlingen een fijn afscheid is, zullen ze dit rondvertellen. Hierdoor wordt jouw school dus ook even goed op de kaart gezet, een fijne bijkomstigheid!

Iets extra’s voor je leerlingen en studenten

We hebben hierboven al verschillende voorbeelden gegeven. De schooltijd is een unieke en bijzondere tijd en met mooie geschenken maak je het nog meer bijzonder! Op de site vind je ook nog een aantal ideeën voor onderwijs relatiegeschenken.

Geïnspireerd geraakt?

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar het perfecte onderwijs relatiegeschenk!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.