Een overlevingspakket voor wintersporters

Een overlevingspakket voor wintersporters l Pelster Promotions

Wintersport is voor een grote groep mensen de ideale vakantie. Actief bezig zijn, gezellig eten en bier. Heel veel bier. Hier kun jij als merk geniaal op inspelen met dit overlevingspakket voor wintersporters. Een grapje dat zeker gewaardeerd kan worden, of het nu voor je klanten is of je eigen personeel. Misschien ga jij als bedrijf wel met zijn allen op wintersport. Dit overlevingspakket is in ieder geval een schot in de roos.

Lichtgewicht keyfinder

In dit pakket zit een aantal producten die als erg handig worden ervaren tijdens de wintersport. Zo vind je een lichtgewicht keyfinder die je aan je sleutelbos kunt hangen. Koppel hem via Bluetooth met je telefoon en laat vanaf een afstand een signaal afgaan. Een handig apparaatje als de sleutels ergens op de piste uit je jaszak is gevallen. Het vlakke gedeelte is te bedrukken met je eigen ontwerp, bijvoorbeeld een leuke quote of je logo.

Zonnebrandcrème in bedrukte tube

Dit reisformaatje zonnebrandcrème bevat hoge kwaliteit SPF bescherming in factor 20, 30 of 50. De crème is waterproof en bevat extra vitamine E. Hij biedt hoge bescherming tegen UVA en UVB straling en is dermatologisch getest. Je kunt de tube simpel in 1 kleur bedrukken of een volledig full-color ontwerp voor de tube aanleveren. Hij wordt gemaakt in Duitsland, wat transport beperkt. Ook weten we door de korte afstand zeker dat het product aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Setje pleisters in een envelopje

Elke wintersporter maakt brokken, onervaren én ervaren. Op de piste is alles glad en glijd je snel uit, maar ook in de après-ski zit een ongeluk in een klein hoekje. Probeer maar eens glasscherven op te ruimen van een kapot bierglas, wondjes gegarandeerd. Daarom is dit setje pleisters onmisbaar in het overlevingspakket voor wintersporters. Het setje bevat 4 kwalitatief goede pleisters. Ze zijn waterproof, dus geschikt voor alle sneeuw en ijs. Het envelopje waar ze in komen, is volledig full color te bedrukken. Ook deze worden weer geproduceerd in Duitsland.

Fairtrade lippenbalsem in bedrukte verpakking

De felle zon, kou en droge lucht zijn funest voor je lippen. Deze lippenbalsem is de perfecte remedie. Hij bevat 4,8g vegan lippenbalsem, hij is dus gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten. Hiervan is meer dan de helft fair trade, je weet dus zeker dat het van goede herkomst is. Je kunt kiezen uit 14 kleuren, de geur is neutraal. De verpakking kun je ook weer volledig full color bedrukken. Dit maakt het overlevingspakket compleet!  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor winterse geschenken?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor relatiegeschenken in de winter. Doordat we ze niet allemaal op onze website kunnen verzamelen, hebben we een groot aantal in onze ideeënbox verzameld. Vraag deze gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!