Het jubileum van een medewerker mag je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Of het nu 5, 12,5 of 25 jaar is, het is altijd bijzonder dat een medewerker nog een jaar bij je blijft. Toch is een bloemetje of een cadeaukaart zo nietszeggend. Geef je personeel iets waardoor ze zich echt gewaardeerd voelen. Om je te helpen hebben we een aantal unieke geschenken voor het jubileum van een medewerker bedacht. Je kunt de producten groot inkopen en op voorraad houden. Per medewerker kun je het dan extra personaliseren of iets persoonlijks toevoegen. Zo voelt iedereen zich speciaal.

Houten kookboekstandaard met messenset

Hét ultieme geschenk waarmee je een keukenprins of -prinses ontzettend blij maakt. Dit stevige standaard van hoge kwaliteit hout staat prachtig op het aanrecht. Het standaard heeft draaibare balkjes die het boek op zijn plek houden. Aan de bovenzijde van de standaard zit een messenset van vijf hoge kwaliteit keukenmessen. Zo heb je als chef alles direct bij de hand. Uiteraard kun je de naam van het bedrijf of van de medewerker laten graveren in het hout. Als jouw medewerker gek is op koken, is dit een uniek geschenk voor zijn of haar jubileum!

Wijnkist met tapasplank

Voor iemand die van een borrel houdt, is dit een perfect cadeau. Deze houten wijnkist voor twee wijnflessen sluit je af met een tapasplank van duurzaam bamboe. Hier zitten vier vakjes in voor kaas, olijven of andere tapa. De achterkant van de tapasplank kun je ook nog gebruiken als snijplank! Het voordeel van dit geschenk is dat het lang meegaat. De meeste wijnkisten gebruik je alleen bij het geven, daarna belanden ze in de kliko. Doordat deze multifunctioneel is ontworpen, zal jouw medewerker er heel lang plezier van hebben.

Walter Wallet

Tegenwoordig zijn grote, leren portemonnees niet meer nodig. Veel mensen gebruiken alleen nog pasjes en hebben nooit meer contant geld op zak. Deze walter wallet is dan het geschikte geschenk. Het Nederlandse ontwerp is gemaakt om je pasjes snel en gemakkelijk op te bergen en de juiste eruit te pikken. Hij is verkrijgbaar in aluminium versie of met eigen full-color opdruk. Gemaakt van volledig gerecycled materiaal en geproduceerd in Nederland.  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor personeelsgeschenken?

Met personeelsgeschenken kun je ontzettend veel kanten op. We kunnen dan ook niet alles tonen op onze website. Daarom hebben we nog veel producten verzameld in onze gratis ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier, je ontvangt hem dan direct in je mailbox!