Op de zakelijke beurs lopen ontzettend veel accountmanagers, sales-medewerkers en buitendiensten rond. Als je met de zakenman of -vrouw onderweg een band opbouwt, heb je direct een warme ingang bij het bedrijf. Zeker de moeite waard om goed bij hun over te komen dus! Deze doelgroep is altijd onderweg en ondervindt dagelijks de ongemakken van leven in een auto. Maak het hen daarom een beetje makkelijker met handige geschenken waar ze echt iets aan hebben. In deze inspiratieboost hebben we vier redelijk goedkope producten bij elkaar gehaald die de behoefte van de doelgroep vervullen. Tast tijdens het gesprek op de beurs naar aanleidingen dat ze deze producten nodig hebben en sluit met het geschenk het gesprek af. Wedden dat ze terugkomen?

Duurzame koffiebeker van kurk

Koffie is onmisbaar voor elke zakenman of -vrouw onderweg. Je moet toch wat doen om wakker te blijven! Deze koffiebeker is daarom een perfect beursgeschenk, zeker omdat hij net iets anders is dan anderen. De binnenkant, onderkant en deksel zijn gemaakt van een composteerbaar materiaal genaamd polyactide en de buitenkant is van kurk. Dit natuurlijke materiaal is volledig biologisch afbreekbaar en kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen. De beker kan gewoon in de vaatwasser!Polyactide is een nieuw bio materiaal gemaakt van maïszetmeel van planten. Dit wordt in een eco-vriendelijk proces verwerkt tot een stevig materiaal.

Telefoonhouder voor in het ventilatierooster

Geen gedoe met zuignappen op de voorruit of op het dashboard. Deze houder klik je gemakkelijk in het ventilatierooster. Door te draaien aan de knop kun je de breedte van de houder aanpassen, waardoor hij geschikt is voor alle merken en formaten mobiele telefoons. Je kunt de houder bedrukken met je logo of een pakkende tekst, waardoor de zakenman of -vrouw iedere dag aan jouw bedrijf wordt herinnerd.

Hervulbare luchtverfrisser

Dit product maakt een einde aan de tijdelijke auto-luchtverfrissers die na een paar weken hun geur verliezen. Je klikt hem gemakkelijk in het ventilatierooster en vult hem met de geurbolletjes. Er wordt al een extra zakje bolletjes meegeleverd, maar je kunt ze ook bij bijna alle tankstations vinden. Zo gaat het product jarenlang mee, wat een stuk beter is voor het milieu dan de wegwerpartikelen. Door het kleine formaat is het een perfect beursgeschenk voor de zakenman of -vrouw en het is een stuk origineler dan de zoveelste pen of keycord.

USB autolader met bedrukking

Tussen de ritten door de telefoon opladen werkt gemakkelijk met deze USB autolader. Een strak design met ruime bedrukkingsmogelijkheden. Hij heeft twee USB-poorten waarvan één 2.1A en de andere 1A. Hij wordt met uiterste zorg geproduceerd en voldoet aan alle kwaliteitseisen!  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor beursgeschenken?

Deze producten zijn specifiek gericht voor de zakenman of -vrouw onderweg. Natuurlijk zijn er nog honderden andere giveaways die perfect zijn als beursgeschenk. Deze hebben we verzameld in onze inspiratieboxen. Vraag jouw box voor de beurs aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!