Poppend het nieuwe jaar in! Voor de afwisseling kun je ook eens een eindejaarsgeschenk ná kerst geven. Dit geschenkpakket is perfect om te geven in de week voor oud & nieuw. Zo luidt je personeel het jaar samen met jouw bedrijf in. Je kunt het pakket aanvullen met snacks en drank naar keuze. Als je bijvoorbeeld weet dat je collega’s hebt die geen alcohol drinken, kunnen we ook alcoholvrije bubbels leveren. In overleg is alles mogelijk!

RVS wijnkoeler met gravering

Deze wijnkoeler is een chique toevoeging op elke gedekte eindejaarstafel. Gemaakt van stevig RVS en afgewerkt in chroom of koperkleur en te personaliseren door middel van een gravering. Deze koeler hebben wij ons eigen personeel ook gegeven en wordt met liefde gebruikt! Voor ieder diner of borrel wordt de koeler weer uit de kast getrokken, waardoor hij jarenlang mee gaat.

Champagneglazen met bedrukking

De gekoelde bubbels moeten natuurlijk ook ergens in worden geschonken. Daarom hebben we in dit pakket luxe champagneglazen toegevoegd die we subtiel kunnen bedrukken met een tekst of jouw logo. Ze hebben een inhoud van 21cl en het glas is niet te dik, hierdoor drinken ze erg fijn! In deze set hebben we twee glazen toegevoegd, maar je kunt er bijvoorbeeld ook 4 doen. Wij maken het pakket op basis van jullie wensen.

Een fles bubbels

Bij dit pakket kan een goede fles bubbels niet ontbreken. Op basis van jullie budget en smaakwensen kiezen we een geschikte fles uit, eventueel met een alcoholvrij alternatief. Door de bubbels erbij te doen, maak je het pakket helemaal af!

Sterretjes

Een leuke aanvulling op het eindejaarspakket is een pakje sterretjes. Zelfs de collega’s die zich niet gaan wagen aan potten of vuurpijlen worden vaak blij van een sterretje om middernacht. Ze maken het pakket helemaal af en zorgen ervoor dat je collega’s de hele avond plezier hebben van jouw geschenk. Wij hebben kleine sterretjes van 30cm toegevoegd, maar natuurlijk kunnen we ook de XL sterretjes regelen.Ten slotte kunnen we het pakket helemaal afmaken met snacks zoals toastjes, paté, dipstokjes of worst. Dit is afhankelijk van jullie budget en wensen. Wij pakket het pakket daarna op een mooie manier in in een doos of houten kistje. Ons team denkt hierover graag met je mee!

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor een eindejaarsgeschenk?

Zorg dat jouw eindejaarsgeschenk alle verwachtingen overtreft met bijzondere en originele producten. Wij hebben nog meer inspiratie verzameld in onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.